Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Protiplnění

MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner
4,3 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: řasenku pro objem 9,5 ml + oční linky v peru 1 ml
Kód:  VBAL555 Produktové číslo:  8592807328972
MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner

Americká značka dekoratívnej kozmetiky Maybelline New York spolupracuje s poprednými módnymi návrhármi na vytváranie nových trendov v oblasti krásy. Darčeková sada MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner obsahuje čiernu objemovú riasenku a čiernej matnej očné linky v praktickom pere, ktorým sa linka precízne a ľahko nanesie. Oba kvalitné výrobky majú dlhotrvajúci účinok, sú efektné a v neposlednom rade bezpečné. Produkty značky MAYBELLINE si získali obrovskú obľubu medzi profesionálnymi vizážistu aj bežnými zákazníkmi. Sada riasenky a očných liniek v originálnom darčekovom balení poteší každú ženu, ktorá dbá o svoj perfektný zovňajšok.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner

  • Darčeková sada pre ženy s americkou kvalitnou dekoratívnou kozmetikou MAYBELLINE
  • Čierna objemová riasenka s kónickým kefkou s hustými štetinkami
  • Čierne matné očné linky v praktickom pere sa šíri hrotu 0,4 mm pre jednoduché použitie
  • Výrobky pre efektné, bezpečné a dlhotrvajúce líčenie
  • Sada MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner v originálnom darčekovom balení
  • Produkty obľúbené profesionálnymi vizážistu aj bežnými zákazníkmi

MAYBELLINE NEW YORK Volum 'Express Colossal Big Shot 9,5 ml

Zvodné kúzlo pohľadu dodá vašim očiam riasenka čiernej farby Colossal Big Shot. Vďaka objemovému kónickému kefky s hustými štetinkami, ktorý zachytí a nanesie na riasy viac kolagénové štruktúry. Dostane sa blízko ku korienkom rias. V prípade potreby väčšieho objemu môžete aplikovať viac vrstiev.

Použitie riasenky:
Nanáša sa na čisté riasy ľahkým ťahom.

MAYBELLINE NEW YORK Hyper Precise All Day Eye Liner Matte Black 1 ml

Očné linky Maybelline v praktickom pere s ultra tenkým štetčekom, ktorým vytvoríte dokonalú linku o šírke púhych 0,4 mm. Čierny matný odtieň Black Matte s dokonalou pigmentáciou ponúka hĺbku farby a dlhodobý účinok. S týmito očnými linkami získate efektné, bezpečné a dokonalé líčenie, ktoré dokáže podčiarknuť váš osobitý štýl. S perom sa ľahko manipuluje, aj po dlhšej dobe sa nestrapká, nevysychá a ponúka rovnako kvalitné efekt ako pri prvom použití. Ľahko sa nanáša a vďaka vodeodolnosti vydrží bez rozmazania po celý deň.

Použitie očných liniek:
Jemným ťahom namaľujte presnú linku v požadovanom tvare na hornej alebo spodné viečko.

zloženie

riasenka:
AQUA / WATER / EAU, Paraffin, POTASSIUM cetyl PHOSPHATE, Copernicia Cerifera CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA, ETHYLENE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, STYRENE / ACRYLATES / AMMONIUM, METHACRYLATE COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX / CIRE DABEILLE, SYNTHETIC BEESWAX, BIS -DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, cetyl ALCOHOL, STEARETH-20, glyceryl DIBEHENATE, STEARETH-2

Očné linky:
Aqua / water / eau, butylénu glycol, PEG-60 hydrogenatec castro oil, stytene / acrylates / ammonium methacrylate copolymer, coco-Glucoside, Phenoxyethanol, potassium Sorbate, citric acid, disodium EDTA, sodium laureth-12 sulfate, trisodium EDTA, metylparabén, propylparabén, Iodopropynyl butylcarbamete, may contain / peut contenir: CI 7266 / black 2

Obsah sady:
MAYBELLINE NEW YORK Volum 'Express Colossal Big Shot 9,5 ml
MAYBELLINE NEW YORK Hyper Precise All Day Eye Liner Matte Black 1 ml

Upozornenie:
Ospravedlňujeme sa, na fyzickom balíčka je vyobrazená riasenka the Colossal. Balíček ale naozaj obsahuje maskaru Colossal the Big Shot.

 


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Mascara + Eye Liner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál + szemhéjfesték.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií