Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 05 Light Beige 7,5 g

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 05 Light Beige 7,5 g
Make-up , typ pleti: normálna
Kód:  DEKO1775 Produktové číslo:  30171169
MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 05 Light Beige 7,5 g Predaj skončil

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 05 Light Beige 7,5 g

Zháňate mejkap, ktorý zvládne všetko v jednom kroku? Zvoľte Make-up MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool. Táto viacúčelová mejkap tyčinka zjednoduší vaše každodenné líčenie. Zvládne funkciu klasického mejkapu, korektora, kontúrovacej tyčinky aj rozjasňovača a zaistí tak perfektný mejkap. Pre svoju viacúčelovosť je skvelá na cestovanie. Môžete ju mať vždy so sebou.

Kľúčové vlastnosti mejkapu MAYBELLINE NEW YORK – 05 Light Beige

  • Mejkap MAYBELLINE NEW YORK je viacúčelová mejkap tyčinka
  • Zjednoduší vaše každodenné líčenie
  • Nahrádza mejkap, korektor, kontúrovacie tyčinky aj rozjasňovač
  • Zakryje nedokonalosti pleti a rozjasní ju
  • SuperStay Stick Pro Tool má zamatovo matný vzhľad
  • Zjednotí odtieň pleti a nádherne ju vyhladí
  • Má vysokú kryciu schopnosť a hebko roztierateľnú textúru
  • Nanáša sa praktickým penovým aplikátorom
  • Make-up MAYBELLINE NEW YORK je vhodný na cestovanie

Čo dokáže Make-up MAYBELLINE NEW YORK?

Make-up MAYBELLINE NEW YORK zakryje nedokonalosti pleti a dodá jej zamatovo matný vzhľad. Vaša pleť bude mať zjednotený odtieň a bude krásne vyhladená. SuperStay Stick Pro Tool rozjasní vašu pleť. Mejkap má krémovú konzistenciu a vysokú kryciu schopnosť.  

Jednoduchá aplikácia pre perfektný mejkap

SuperStay Stick Pro Tool sa ľahko nanáša a má hebko roztierateľnú textúru. Tyčinku MAYBELLINE NEW YORK môžete nanášať pomocou praktického penového aplikátora, ktorý je umiestnený z druhej strany tyčinky. Vďaka tomuto aplikátoru dokážete rozotrieť krém jednoducho a rovnomerne. Teraz aj vy môžete mať doma alebo na cestách bezchybný a dlhotrvajúci mejkap profesionálnych maskérov.

Spôsob nanášania:
Nanášajte na tvár podľa zamýšľaného využitia – ako mejkap na celú tvár, korektor na nedokonalosti, kontúru pre zvýraznenie rysov tváre alebo ako rozjasňovač napríklad na lícne kosti alebo pod obočie. Potom produkt rozotrite pomocou penového aplikátora na druhom konci.

Zloženie:
PHENYL TRIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, AQUA/WATER, NYLON-12, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CERA ALBA/BEESWAX, CANDELILLA CERA/CANDELILLA WAX SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, [+/- MAY CONTAIN CI 77007/ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499/IRON OXIDES, CI 77713 / MAGNESIUM CARBONATE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE] D215036/1 2 7.5g FPO



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool viacúčelová mejkap tyčinka 05 Light Beige 7,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Super Stay Stick Pro Tool 05 Light Beige 7,5 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Stick Pro Tool többfunkciós make-up stift 05 Light Beige 7,5 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií