AP+ nový vizuál Protiplnění

MILVA Chinin 2× 500 ml

Zobraziť katalóg
MILVA Chinin 2× 500 ml
Prírodný šampón tekutý (klasický), pre ženy, na vlasy: jemné a mastné, bez parabénov a bez silikónov, účinok: proti vypadávaniu vlasov a podpora rastu vlasov, objem 1000 ml - 5,47 €/ks - Od 5,47 €/1 l
Kód:  BUNVLS1133

MILVA Chinin 2× 500 ml

Prírodný tekutý šampón pre ženy Milva Chinín Big je špeciálne navrhnutý na starostlivosť o vypadávajúce a nerastúca vlasy či vlasy vyčerpané, slabé a bez objemu. Efektívne zabraňuje ich vypadávaniu a urýchľuje rast zdravých a silných vlasov. Podporuje tiež ich opätovný rast na miestach, kde už nerástli. Spevňuje vlasové folikuly a dodáva im potrebnú energiu. Jeho bohaté zloženie obsahuje účinnú látku chinín, ktorý rýchlo preniká do vlasovej pokožky, stimuluje jej krvný obeh a zlepšuje mikrocirkuláciu. Tým vlasom zabezpečuje zvýšený prísun živín. Prírodný šampón Milva Chinín je vhodný na každodenné a dlhodobé používanie. Je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny a syntetické oleje a nebol testovaný na zvieratách. Teraz vo výhodnom balení dvoch kusov šampónu Milva Chinín Big.

Kľúčové vlastnosti prírodného šampónu MILVA Chinin, 2 ks

  • Dámsky tekutý šampón Milva Chinín Big proti vypadávaniu vlasov
  • Stimuluje rast zdravých a silných vlasov

    Vlasový prípravok je obohatený o účinnú látku chinín

    Výťažok z kôry chinínovníka dodáva vlasovým folikulám výživu a energiu

    Neobsahuje silikóny a syntetické oleje

    Výhodné balenie 2 ks prírodného šampónu Milva Chinín Big

Aktívne látky:
Extrakt z kôry chinínovníka prebúdza spiace vlasové folikuly, podporuje ich rast a poskytuje ich výživu. Redukuje vypadávanie vlasov.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom šampón starostlivo z vlasov opláchnite. Ak umývate vlasy častejšie ako raz až dvakrát týždenne, striedajte chininový šampón so šetrnejším hydratačným šampónom. Chinín môže vlasy vysušovať, nie je preto vhodný na použitie na suchú či citlivú pokožku hlavy.

Typ vlasov:
Výrobok je vhodný pre mastné vlasy.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Parfum, Citric Acid, Quinine, HCl Dihydrate, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast Hotovo!
Typ vlasov
Jemné, Mastné Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez silikónov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné, Mastné Hotovo!

Objem

Objem
1 000 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MILVA Chinin 2× 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Chinin 2 × 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MILVA Chinin 2x 500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií