AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MILVA Hair Repair

Zobraziť katalóg
MILVA Hair Repair
3,5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Hair Repair Stimulator šampón 500ml, kondicionér 200ml, maska 200ml, Peeling sprchový gél 300ml - 1,24 €/100 ml
Kód:  VLS1182 Produktové číslo:  9789023167044

MILVA Hair Repair

Darčeková kolekcia Hair Repair s produktmi značky Milva obsahuje unikátnu kombináciu vlasovej kozmetiky a sprchovacieho gélu. Prípravky vlasovej kozmetiky sú ideálne pre ženy, ktoré trápia slabé a lámavé vlasy so zvýšenými sklonmi k vypadávaniu. Súprava obsahuje regeneračný šampón Milva Hair Repair Stimulator, kondicionér na vlasy a masku na vlasy Milva Chinín Forte. Peelingový sprchový gél obohatený bielym ílom je určený na starostlivosť o citlivú pokožku, ktorú jemne vyčistí do hĺbky a zanechá pleť jemnú, hydratovanú a príjemne voňavú.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Milva Hair Repair

  • Darčeková kolekcia so štyrmi kozmetickými prípravkami
  • Súprava Milva Hair Repair obsahuje vlasovú kozmetiku a sprchový gél
  • Regeneračný šampón Milva Hair Repair Stimulator
  • Kondicionér na vlasy Milva
  • Maska na vlasy Milva Chinín Forte
  • Sprchový gél Milva Peeling s bielym ílom

Regeneračný šampón Milva Hair Repair Stimulator proti vypadávaniu vlasov

Prírodný regeneračný šampón pre ženy Milva Hair Repair Stimulator je špeciálne vyvinutý na hĺbkovú obnovu vyčerpaných a poškodených vlasov. Jeho prednosťou je jedinečná kombinácia chinínu, biokeratinu a výťažku z bambusu. Chinínový šampón s biokeratínom podporuje rast zdravých vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu, lámaniu, či štiepeniu. Vlasy regeneruje, vyživuje a obnovuje ich vitalitu. Dodáva im objem a zanecháva ich elastické, zamatovo hebké a žiarivo lesklé. Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov a na každodenné použitie. Je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny a parabény a nebol testovaný na zvieratách.

Aktívne látky:
Chinín prebúdza spiace vlasové folikuly, zastavuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
Biokeratin vyniká silnými regeneračnými účinkami.
Výťažok z bambusu dodáva vlasom silu a zanecháva ich hebké a pružné.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, Sodium Chloride, Sorbitol, Hydrolyzed Keratín, Lecithin, Caprylyl Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Parfum, Quinine HCl Dihydrate, Citric Acid, Xanthan Gum, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Kondicionér na vlasy Milva s bylinnými extraktmi

Regeneračný kondicionér značky Milva je vhodný na suché, poškodené, zničené a namáhané vlasy. Výborne ich regeneruje, hydratuje a dodáva im zdravý vzhľad, lesk a objem. Zároveň vlasy chráni pred poškodením a vysušením. Vďaka bylinným extraktom a prírodným olejom Milva regeneračný kondicionér vyživuje a regeneruje vlasy do hĺbky a napravuje poškodenú štruktúru vlasu. Po použití budú vlasy hebké, lesklé, pružné a objemné.

Použitie:
Naneste primerané množstvo kondicionéru do umytých vlhkých vlasov približne od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte chvíľu pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Etylhexyl Stearate, Ceteareth-20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerín, Chamomile Recutita Extract, Cichorius Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulín, Parfum, Retinyl palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool.

Maska na vlasy Milva Chinín Forte vráti vlasom stratenú krásu

Starajte sa o svoje vlasy a doprajte im hydratáciu, výživu aj hĺbkovú regeneráciu, o ktorú sa postará maska na vlasy Milva Forte s chinínom. Obsahuje o 40 % viac chinínu než bežné prípravky s chinínom. Problematické, slabé a vyčerpané vlasy tak budú po ošetrujúcej kúre opäť pružné, oslnivo lesklé a získajú bohatý objem. Chinínová maska na vlasy Milva Forte navyše chráni vlasy pred chemickým poškodením a napomáha ľahkému rozčesávaniu. Preniká do pokožky aj do hĺbky vlasu a zmierňuje problémy s vypadávaním a lámaním vlasov, stratou prirodzenej vlhkosti i s lupinami. Pri korienkoch reguluje sekréciu mazu a vracia vlasom stratenú krásu. Maska na vlasy nie je testovaná na zvieratách a neobsahuje silikóny ani parabény.

Použitie:
Na umyté vlhké vlasy naneste 30 – 50 ml masky. Votrite do pokožky hlavy a pokračujte po celej dĺžke vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy rozčešte prstami alebo použite riedky hrebeň. Počkajte 15 – 20 minút a potom dôkladne opláchnite. Aplikácia raz týždenne vám zaručí dlhodobý efekt.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Etylhexyl Stearate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Kaolín, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate.

Sprchový gél Milva Peeling s bielym ílom

Peelingový sprchový gél Milva s obsahom bieleho ílu jemne a zároveň účinne odstraňuje z pokožky odumreté bunky. Čistí skutočne do hĺbky a má hydratačné a detoxikačné vlastnosti. Pôsobí aj protizápalovo a antibakteriálne. Viditeľne zlepšuje vzhľad a štruktúru pleti, ktorá trpí akné, ekzémom, alebo i lupienkou. Pokožka bude po aplikácii jemná, hladká a príjemne voňavá. Jeho neodolateľná vôňa je koktejlom jemných kvetinových vôní manga a papáje v kombinácii s talianskou broskyňou, šťavnatou hruškou a bielym medom. Sprchový gél Milva Peelinbg s bielym ílom je vhodný na citlivú pokožku a na každodenné používanie.

Použitie:
Aplikujte na telo asi 10 ml vo vani alebo pod sprchou. Dôkladne rozotrite špongiou kým sa nevytvorí pena, potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Kaolín, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!
Objem
1 200 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Šampón Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne Hotovo!

Objem

Objem
1 200 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Šampón Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MILVA Hair Repair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Hair Repair . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MILVA Hair Repair.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií