AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

MILVA Kofein

Zobraziť katalóg
MILVA Kofein
1,0 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Chinín & Kofeín šampón 500ml, šampón 200ml, voda s rozprašovačom 100ml, maska 200ml, Relax sprchový gél 300ml
Kód:  VLS1183 Produktové číslo:  9789023167037

MILVA Kofein

Darčeková kozmetická sada MILVA Kofeín predstavuje darček pre ňu i pre neho. Sada totiž obsahuje jeden vlasový šampón pre ženy a jeden pre mužov, vlasovú masku a vodu pre obidvoch a a sprchový gél. Vlasový šampón pre ženy Milva Chinín & Coffein a vlasový šampón pre mužov Milva Coffein boli vyvinuté pre každého, koho trápi vypadávanie vlasov. Vďaka obsiahnutému kofeínu a chinínu bránia strate vlasov a podporujú rast nových a zdravých vlasov. Na jedinečné účinky chinínu vsádza tiež vlasová voda a maska Milva Quinine hair mask. Ženy i muži ich využijú na účinné ozdravenie vlasov a na zmiernenie problémov s vypadávaním vlasov. Sprchový gél Milva Relax poskytne úľavu telu i duši a svojou nádhernou vôňou poteší hlavne ženy.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady MILVA Kofeín

  • Darčeková kozmetická sada obsahujúca vlasovú a kúpeľovú kozmetiku Milva
  • Sadu tvorí dámsky a pánsky šampón, vlasová voda a maska pre obidvoch a sprchový gél
  • Šampón pre ženy Milva Chinín a Kofeín proti intenzívnemu vypadávaniu vlasov
  • Zloženie obsahujúce súčasne kofeín a chinín na regeneráciu a ozdravenie vlasov
  • Pánsky šampón Milva Coffein Shampoo účinne bráni strate vlasov
  • Obsiahnutý kofeín bráni účinkom dehydrotestosteronu zodpovednému za vypadávanie vlasov
  • Maska na vlasy Milva Quinine na hydratáciu, výživu aj hĺbkovú regeneráciu vlasov
  • Vlasová cinchonínová voda s kofeínom na prevenciu i proti vypadávaniu vlasov
  • Sprchový gél Milva Relax s obsahom horčíkových solí na uvoľnenie počas kúpeľa

Dajte stopkou vypadávaniu vlasov so šampónom Milva Chinin & Coffein Shampoo

Prírodný tekutý šampón pre ženy MILVA Chinín a Kofeín je špeciálne vyvinutý na intenzívne vypadávajúce vlasy. Účinne zabraňuje ich strate a podporuje rast zdravých a silných vlasov. Jeho prednosťou je zloženie založené na súčasnom pôsobení kofeínu a chinínu, ktoré posilňuje a regeneruje vlasové folikuly a zanecháva vlasy zdravšie a odolnejšie. Kofeínový šampón s chinínom ďalej obsahuje hydratačné zložky a extrakty zo žihľavy, chmeľu a brezy, vďaka čomu nedochádza k vysušovaniu vlasov. Prípravok je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny a syntetické oleje a nebol testovaný na zvieratách.

Aktívne látky:
Extrakt z kôry chinínovníka – prebúdza spiace vlasové folikuly, podporuje ich rast a poskytuje im výživu, redukuje vypadávanie vlasov, rýchlo preniká do vlasovej pokožky, stimuluje jej krvný obeh a zlepšuje mikrocirkuláciu, čím vlasom zaisťuje zvýšený prísun živín
Kofeín – predlžuje rastový cyklus vlasov a zamedzuje účinkom dehydrotestosteronu DHT, čo je hormón zodpovedný za vypadávanie vlasov.

Typ vlasov:
Jemné, poškodené, mastné a vypadávajúce vlasy

Použitie:
Naneste 5 až 10 ml šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Nechajte pôsobiť päť minút a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Propylen Glycol, Ultrica Dioca extract, Humulus Lupulus Extaract, Belula alba Leaf extract, Caffeine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Quinine, HCl Dihydratate, Disodium EDTA, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diazolidinyl Urea, Citroneliol, Linalool

Pánsky šampón Milva Coffein Shampoo zatočí s vypadávaním vlasov

Prírodný tekutý šampón pre mužov MILVA Kofein je špeciálne vyvinutý na intenzívne vypadávajúce vlasy. Účinne zabraňuje ich strate a podporuje rast zdravých a silných vlasov. Jeho zloženie je obohatené o kofeín, ktorý posilňuje a regeneruje vlasové folikuly a zanecháva vlasy zdravšie a odolnejšie. Kofeínový šampón ďalej obsahuje hydratačné zložky a extrakty zo žihľavy, chmeľu a brezy, vďaka čomu nedochádza k vysušovaniu vlasov. Prípravok je vyrobený na rastlinnej báze, neobsahuje silikóny ani syntetické oleje.

Aktívne látky:
Kofeín – predlžuje rastový cyklus vlasov a zamedzuje účinkom dehydrotestosteronu DHT, čo je hormón zodpovedný za vypadávanie vlasov

Typ vlasov:
Jemné, poškodené, mastné a vypadávajúce vlasy

Použitie:
Naneste 5 až 10 ml šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Nechajte pôsobiť päť minút a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Humulus Lupulus Extract, Betula alba Leaf extract, Caffeine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diazolidinyl Urea, Benzyl Salicylate

Chinín vráti vlasom kondíciu vďaka starostlivosti masky Milva Quinine hair mask

Starajte sa o svoje vlasy a doprajte im hydratáciu, výživu aj hĺbkovú regeneráciu, o ktorú sa postará maska na vlasy Milva s chinínom. Problematické, slabé a vyčerpané vlasy budú po ošetrujúcej kúre opäť pružné, oslnivo lesklé a získajú plný objem. Chinínová maska na vlasy Milva navyše chráni vlasy pred chemickým poškodením a napomáha ľahkému rozčesávaniu. Preniká do pokožky aj do hĺbky vlasu a zmierňuje problémy s vypadávaním a lámaním vlasov, stratou prirodzenej vlhkosti aj s lupinami. Pri korienkoch reguluje sekréciu mazu a navracia vlasom stratenú krásu.

Použitie:
Na umyté vlhké vlasy naneste 30 – 50 ml masky. Votrite do pokožky hlavy a pokračujte po celej dĺžke vlasov od korienkov až ku končekom. Potom vlasy rozčešte prstami alebo použite riedky hrebeň. Počkajte 15 – 20 minút a potom dôkladne opláchnite. Aplikácia raz týždenne zaistí dlhodobý efekt.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Prunus Amyglalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Ceteareth-25, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Zastavte vypadávanie vlasov vďaka chinínovej vode s kofeínom

Vlasová voda Milva Chinín a Kofeín proti vypadávaniu vlasov je špeciálne vyvinutá na prevenciu, ale aj na zastavenie už prebiehajúceho vypadávania vlasov. Obsiahnuté účinné zložky dlhodobo hydratujú a regenerujú vlasy a zlepšujú krvný obeh vo vlasovej pokožke. Tým efektívne bránia vlasom vo vypadávaní. Chinínová voda má tiež výživné účinky, zvyšuje hustotu vlasov a poradí si aj s rozštiepenými končekmi.

Použitie:
Naneste na vlasovú pokožku dobre umytých a mierne vlhkých vlasov. Vmasírujte do vlasovej pokožky, kým sa úplne nevstrebe. Neoplachujte. Vlasy vysušte obvyklým spôsobom. Odporúča sa používať pri progresívnom vypadávaní vlasov, aj u mužov.
– V závažnejších prípadoch a pri potrebe intenzívnejšej liečby používajte denne.
– V ľahších prípadoch 1 – 2-krát týždenne.
– Pri prevencii 1-krát týždenne.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Panax Ginseng Extract, Babusa Arundinacea Extract, Humulus Luputus Extract, Betula alba Leaf Extract, Caffeine, Pantenol, Inulin, Sodium Benzoate, Quinine HCL dhydratate, Disodium EDTA, Citric Acid, 2-Bromo-2-nitropropane-1 3-diol

Pohlaďte telo i dušu s opojne voňavým sprchovým gélom Milva Relax Shower gel

Sprchový gél Milva Relax vám vďaka obsiahnutým horčíkovým soliam poskytne príjemné uvoľnenie a relaxáciu počas kúpeľa. Horčík totiž uvoľňuje unavené svaly, upokojuje nervový systém, pomáha proti stresu, depresiám a podráždenosti. Sprchový gél vás však pohladí tiež po duši. Jeho nádherná vôňa v sebe snúbi francúzske magnólie, egyptské pivónie a africké moringy. Tento opojný, kvetinový mix potom ešte posilňuje kombinácia ambry, zmyselného pižma a jemnej vanilky. Užívajte si nádhernú vôňu a odpočívajte pri uvoľňujúcom kúpeli.

Použitie:
Aplikujte 10 – 12 ml sprchového gélu pod sprchou alebo vo vani. Dôkladne rozotrite až sa vytvorí pena a potom opláchnete vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propyleneglycol, Magnesium Chloride, Urtica Dioica Extract, Betula alba Leaf Extract, Sodium chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool

Darčeková sada obsahuje:
1× vlasový šampón pre ženy Milva Chinin & Coffein Shampoo (500 ml)
1× vlasový šampón pre mužov Milva Coffein Shampoo (200 ml)
1× unisex maska na vlasy s chinínom Milva Quinine hair mask (200 ml)
1× unisex Milva Quinquina voda s kofeínom proti vypadávaniu vlasov (100 ml)
1× sprchový gél Milva Relax Shower gel (300 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MILVA Kofein Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Kofein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MILVA Kofein.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií