PET AD homeoffice

MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml

Zobraziť katalóg
MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml
5 4 hodnotení
Telové mlieko , typ pleti: suchá, účinok: hydratácia - 21,56 €/1 l
Kód:  TM412 Produktové číslo:  3600550258417 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml Predaj skončil

MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml

Regeneračné premasťujúce telové mlieko MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm s objemom 250 ml je špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o extra suchú pokožku, ktorá ľahko popraská a bolí. Vďaka bohatému zloženiu s vysoko účinnými zložkami dodáva pokožke potrebnú výživu a regeneráciu a poskytuje jej hĺbkovú úľavu. Zmierňuje pocity podráždenia a odlupovanie súvisiace s extrémnou suchosťou. Jeho ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva a nezanecháva mastný film. Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Prípravok bol dermatologicky testovaný, je hypoalergénny, neobsahuje parabény a umelé farbivá. 

Aktívne látky:
10 % koncentrácia glycerínu a ovsené mlieko pokožku hĺbkovo regenerujú, vyživujú a zanechávajú ju vláčnu, pružnú a hydratovanú.

Použitie:
Prípravok aplikujte každý deň na pokožku celého tela a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre veľmi suchú pokožku.

Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Petrolatum, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Cetyl alcohol, Sucrose stearate, Isopropyl palmitate, Dimethicone, Methyl glucose sesquistearate, Allantoin, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium, polyacryloyldimethyl taurate, Avena sativa kernel extract/oat kernel extract, Caprylyl glycol, Myristyl myristate, Palmitic acid, Salicylic acid, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIXA Intensive Care Dry Skin Body Balm 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Repairing Surgras Body Balm 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIXA Repairing Surgras Body Balm 250 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií