AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g

Zobraziť katalóg
MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g
Pleťový peeling na tvár, odstraňuje odumreté bunky pokožky - 0,90 €/ks
Kód:  KSPL723 Produktové číslo:  8809541197499
MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g Predaj skončil

MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g

Pleťový peeling Mizon Collagen Milky Peeling s mliečnym proteínom, kolagénom a 40 % tých najjemnejších zrniek jedlej sódy jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a zjemňuje a vyhladzuje pleť. Exfoliačné účinky jedlej sódy podporuje mikrokryštalická celulóza. Morsky kolagén, ktorý má molekulárnu štruktúru veľmi podobnú kolagénu v ľudskej koži, obnovuje elasticitu pokožky a zabraňuje vzniku vrások. Mliečne proteíny pomáhajú zvyšovať lokálnu imunitu a zjednotiť tón pleti. Mentol pôsobí protizápalovo, reguluje tvorbu mazu a upokojuje pokožku, extrakt z anízu má omladzujúce a hydratačné účinky, podporuje hojenie a zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti. Doprajte svojej pleti omladenie s peelingom Mizon Collagen.

Prečo siahnuť po pleťovom peelingu Mizon Collagen Milky Peeling?

  • Peeling Mizon Collagen jemne odstraňuje mŕtvu kožu a zjemňuje a vyhladzuje pleť
  • Jemná zrnká jedlej sódy a mikrokryštalická celulóza poskytujú jemnú, ale účinnú exfoliáciu
  • Morský kolagén obnovuje elasticitu pokožky a zabraňuje vzniku vrások
  • Mliečne proteíny zvyšujú imunitu a zjednocujú tón pleti
  • Mentol reguluje tvorbu mazu, upokojuje podráždenie a pôsobí protizápalovo
  • Aníz podporuje hojenie a dodáva pleti pevnosť a pružnosť
  • S Peelingom Mizon Collagen Milky Peeling vaša pleť omladne a bude priam žiariť

Hlavné zloženie:
Prírodný morský kolagén, ktorý má podobnú molekulárnu štruktúru ako kolagén v ľudskej kožnej bunke, sa účinne stará o obnovu prirodzenej elasticity kože a jej hydratačnej schopnosti.
Hydrogénuhličitan sodný (jedlá sóda) – silné antiseptikum, pomáha zjemňovať a čistiť pokožku. Aktívne sa používa pri mechanickom peelingu vďaka výraznej exfoliačnej schopnosti, zmierňuje podráždenie. Prítomnosť neutrálneho pH a chemické vlastnosti zaručujú univerzálnosť použitia – sóda je vhodná na akýkoľvek typ pleti. Pomáha aj v boji proti pigmentácii.
Mikrokryštalická celulóza je prírodná zložka, ktorá prispieva k hlbokému, ale zároveň jemnému čisteniu pórov od nečistôt a keratinizovaných častíc a tiež absorbuje prebytočný maz a zanecháva pokožku čistú a matnú. Pri použití nedráždi ani nepoškodzuje pokožku.
Mentol – získava sa z mätového esenciálneho oleja. Ide o účinné antiseptické a protizápalové činidlo. Upokojuje pokožku a zmierňuje podráždenie, normalizuje sekréciu mazových žliaz.
Mliečne proteíny – posilňujú, zvyšujú miestnu imunitu, vyrovnávajú tón pleti.
Extrakt z anízu – obsahuje hodnotný éterický olej, ktorý má omladzujúci, výživný, hydratačný a hojivý účinok, zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Použitie:
Otvorte pyramídku, ktorá je určená na jedno použitie, aplikujte na vlhkú pokožku, masírujte, venujte zvláštnu pozornosť T-zóne a problematickým oblastiam. Ak vám ešte ostane, využite na krk a dekolt. Umyte teplou vodou. Odporúča sa používať 1× až 2× týždenne.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Typ produktu
Na tvár Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Na tvár Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIZON Collagen Milky Peeling Scrub 24× 7 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií