Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MORELLATO Drops Tree SCZ910

Zobraziť katalóg
MORELLATO Drops Tree SCZ910
5 2 hodnotení
Prívesok – dámsky, bez kameňa, materiál chirurgická oceľ
Kód:  SP7712 Produktové číslo:  8033288796268 Stránky výrobcu

MORELLATO Drops Tree SCZ910

Šperk, to nie je len obyčajný predmet, za ktorého vlastníctvo musíte zaplatiť nemalú sumu. Šperk, to je pre mnohých dokonca životný štýl. Patríte k tým ženám, ktoré šperkom rady vyjadrujú svoju osobnosť a životný postoj? Potom by ste mali vlastniť prívesok Morellato Drops v dizajne kruhu so symbolom stromu, v ktorom sa spája podstata prírody so zručnosťou jeho vývojárov. Prednosťou tohto klenotu je to, že je vyrobený z chirurgickej ocele, ktorá je hypoalergénna, takže ani dlhodobé nosenie prívesku nevyvolá kožnú reakciu.

Hlavné prednosti prívesku Morellato Drops so symbolom stromu

  • Šperk je vyrobený z hypoalergénnej chirurgickej ocele
  • Prívesok je vhodný na zavesenie na náramok, retiazku alebo hodinky
  • Šperk je zhotovený v hladkom vyhotovení s lesklou povrchovou úpravou
  • Šperkom je vhodné obdarovať ženu akéhokoľvek veku
  • Vďaka odolnému materiálu je klenot prakticky nezničiteľný

Šperky poetické ako sama príroda

Nie všetky ženy túžia byť ovešané šperkami od hlavy k päte. Existujú aj také, ktoré dávajú prednosť prirodzenému, nevtieravému vzhľadu. Avšak aj také ženy môžu vlastniť šperk, ktorý pre nich bude akýmsi talizmanom a vyjadrí napríklad ich kladný vzťah k prírode. Prívesok Morellato Drops v dizajne kruhu so symbolom stromu je tým pravým príkladom klenotu jemnej, nevtieravej krásy.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ šperku
Prívesok Hotovo!
Osadenie
Bez kameňa Hotovo!
Materiál
Chirurgická oceľ Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Typ šperku

Typ šperku
Prívesok Hotovo!

Osadenie, kamienky

Osadenie
Bez kameňa Hotovo!

Materiál

Materiál
Chirurgická oceľ Hotovo!
Povrchová úprava
Lesk Hotovo!
Viac parametrov

Celosvetovo známy výrobca šperkov značka Morellato, sa špecializuje na produkciu moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť bola založená roku 1930 v Taliansku, presnejšie v meste Bologna, Giulio Morellato. Šperky nesúce štítok Morellato sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, vynikajú nielen precíznym spracovaním, ale aj veľmi nevšedným dizajnom. Ten je často doplnený kvalitnými zirkónmi, ktoré podporujú ich trblietanie a jemnosť. Zákazníkom je ponúkaný široký sortiment dámskych aj pánskych šperkov dodávaných v originálnych škatuľkách. Okrem kolekcie šperkov uviedla značka Morellato na trh tiež hodinky a ostatné módne doplnky, ako napríklad perá, kľúčenky či peňaženky.

Poznámka:

Alza.cz je registrovaná na Puncovom úrade.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORELLATO Drops Tree SCZ910 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Drops Tree SCZ910. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORELLATO Drops CZ910.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií