Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set
Darčeková sada – obsahuje: ochranný krém na ruky 75ml, masku na tvár 75ml
Kód:  VBAL0723 Produktové číslo:  4743318182773 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set Predaj skončil

NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set

    

S darčekovou súpravou Natura Siberica Cosmos 2 doprajete svojej pokožke tú najlepšiu starostlivosť vďaka obsahu prírodných výťažkov, ktoré vám pomôžu zachovať mladistvý vzhľad a prirodzenú pružnosť a pevnosť. Maska na tvár prispieva k intenzívnej regenerácii kožných buniek a spomaľuje proces starnutia kože. O pozitívny vplyv na zrelú pleť sa postará predovšetkým dutohlávka snežná, výťažok z rozchodnice ružovej a extrakt z myšieho chvosta a túžobníka. Nezabúdajte ani na svoje ruky a chráňte ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi krémom na ruky, ktorý obsahuje výťažok z tajgy a účinne hydratuje namáhanú pokožku. S darčekovou kolekciou Natura Siberica Cosmos 2 bude vaša pleť vyživená a hebká na dotyk.

    

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Natura Siberica Cosmos 2

  • Starostlivosť vhodná pre zrelú pleť
  • Natura Siberica obsahuje prírodné výťažky zo sibírskych rastlín
  • Maska prispieva k intenzívnej regenerácii kožných buniek
  • Pleť získa späť svoj mladistvý vzhľad
  • Krém na ruky Natura siberica chráni a hydratuje pokožku rúk
    

Hlavné zložky:

  • Dutohlávka snežná podporuje regeneráciu kožných buniek a vyživuje
  • Rozchodnica ružová hĺbkovo omladzuje pokožku a zvyšuje jej odolnosť
  • Rebríček a Túžobník spevňujú pokožku a zvyšujú jej pevnosť

Obsah darčekovej súpravy:
Maska na tvár 75 ml + Krém na ruky 75 ml

Ako používať masku na tvár:
Naneste masku na očistenú tvár a nechajte pôsobiť 10 – 15 minút, potom opláchnite. Používajte raz až dvakrát týždenne.

Ako používať krém na ruky:
Naneste krém na suchú pokožku rúk a nechajte vstrebať.

Zloženie masky na tvár:
Aqua, glyceryl stearate SE, cetearyl alcohol, glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/Capric triglyceride, Coco-Caprylate/Capri, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Panax ginseng ROOT EXTRACT*, Sorbus Sibirica Extract (WH), Hesperia Sibirica flower extract (WH), Anemonoides Altaic Extract (WH), calendula officinalis flower extract*, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract*, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, xanthan gum, SODIUM HYALURONATE, benzyl alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, parfum, Citral**, limonene**, linalool**. (*) Issued from organic agriculture (**) Natural components of essential oils (WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts (PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative


Zloženie krému na ruky:
Aqua, glyceryl stearate SE, cetearyl alcohol, glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/Capric triglyceride, Coco-Caprylate/Capri, Pinus Sibirica Seed Oil, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, Pine Oil Polyglyceryl-6 Esters (PS), Pinus Sibirica Needle Extract (WH), Abies Sibirica Needle Extract (WH), Picea Obovata Needle Extract (WH), CRATAEGUS MONOGINA flower extract, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT *, Melissa officinalis LEAF EXTRACT*, Spiraea Ulmaria flower extract*, Bidens Tripartita Flower/LEAF/STEM EXTRACT, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, xanthan gum, benzyl alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, parfum. (*) Issued from organic agriculture (WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts (PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Cosmos 2 Set.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií