AP+ nový vizuál MPLA318265

NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Sada

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Oblepikha Hand cream 75ml + Foot cream 75ml
Kód:  VBAL824 Produktové číslo:  4743318148694 Stránky výrobcu
NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Sada Predaj skončil

NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Sada

NATURA SIBERICA predstavuje prvú certifikovanú organickú kozmetiku spracovávajúcu sibírske rastliny. Kozmetická sada NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Set je určená pre ženy. Darčekové balenie ponúka ošetrujúci krém na ruky a krém na nohy. Ošetrujúce látky v produktoch sú získavané z kríka rakytníka. Jeho blahodarný vplyv vstarostlivosti o pokožku sa prejavuje jemnosťou a vláčnosťou pleti. Prítomnosť beta karoténu, omega kyselín a biovlavonoidov v bobuliach rakytníka pôsobí priaznivo na regeneráciu pokožky, jej výživu a hydratáciu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady NATURA SIBERICA OLEPIKHA SPA Therapy Gift Set

  • Sada NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Set je darčeková kozmetická sada pre ženy
  • Značka NATURA SIBERICA prezentuje vegánsku kozmetiku z ďalekej Sibíri
  • NATURA SIBERICA je prvá certifikovaná prírodná kozmetika v Rusku využívajúca na výrobu kozmetických produktov sibírsku flóru
  • Sada obsahuje krém na ruky a krém na nohy
  • Pokožka nôh a rúk bude zvláčnená vďaka Altajskému oleju z rakytníka
  • Prítomnosť beta karoténu, omega kyselín a bioflavonoidov v bobuliach rakytníka pôsobí priaznivo na regeneráciu pokožky, jej výživu a hydratáciu
  • Sada NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA je dodávaná v darčekovom balení

Jedinečná starostlivosť o vaše ruky s OBLEPIKHA Hand cream

Výživný krém s obsahom rakytníka zanechá vaše ruky jemné a pokožku vláčnu. Pravidelnou starostlivosťou s NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA dodáte vašej pokožke všetko, čo si naozaj zaslúži. Vzácny Altajský olej pomôže dodať vašej namáhanej pokožke mladosť a krásu. Prítomnosť beta karoténu, omega kyselín a bioflavonoidov vbobuliach rakytníka pôsobí priaznivo na regeneráciu pokožky, jej výživu a hydratáciu.

Zloženie:
Aqua, Caprylic/Capric triglyceride, Octyldodecanol, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, Isopropyl palmitát, glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil *, SACCHARIDE ISOMENATE, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil *, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED Oil, Sorbus Sibirica ExtractWH, Geranium Sibiricum ExtractWH, Hesperia Sibirica ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, střepů Sibirica ExtractWH, Amaranthus caudatus, Seed Extract *, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, xanthan gum, parfum, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Dehydroacetic Acid, benzyl alcohol, sodium benzoate , Potassium Sorbate, CITRIC ACID, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, Geraniol, linalool, CI19140, CI15985.

OBLEPIKHA Food cream s obsahom rakytníka na dennú starostlivosť o vaše nohy

Food cream od NATURA SIBERICA.predstavuje každodennú starostlivosť o vaše nohy. Vďaka obsahu Altajského oleja zo sibírskeho rakytníka bude pokožka nôh jemná a upravená ako zo salónu. Prítomnosť beta karoténu, omega kyselín a bioflavonoidov v bobuliach rakytníka pôsobí priaznivo na regeneráciu pokožky, jej výživu a hydratáciu.

Zloženie:
Aqua, UREA, Octyldodecanol, butyrospermum parkii Butter *, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, CETEARYL GLUCOSIDE, glycerin, CITRIC ACID, Saccharide Isomerade, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil *, Salvia Officinalis Oil, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Abies Sibirica Needle ExtractWH , Achillea Asiatica ExtractWH, Anemonoides Altaic ExtractWH, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Menthol, parfum, Dehydroacetic Acid, benzyl alcohol, sodium benzoate, Potassium Sorbate, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, Geraniol, linalool, CI 19140, CI 15985.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NATURA SIBERICA OBLEPIKHA SPA Therapy Gift Set.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií