Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml

Zobraziť katalóg
NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml
Kúra na vlasy pre ženy, bezoplachová, na slabé a rednúce, zloženie: s prírodnými olejmi, účinok: proti vypadávaniu vlasov, podpora rastu vlasov, lesk, regenerácia a výživa - 163,90 €/1 l
Kód:  KSVL2406 Produktové číslo:  8005610499611
NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml Predaj skončil

NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml

Vlasová kúra NIOXIN Scalp Treatment ´6´ patrí do špeciálne vyvinutého radu produktov NIOXIN určeného na starostlivosť o vlasy prírodné, ale aj chemicky ošetrované, normálne až silné vlasy, trpiace výrazným rednutím a vypadávaním vlasov. Komplex aktívnych látok zabezpečuje dôležité živiny pre pokožku hlavy, čím dokonale vyživuje a stará sa nielen o pokožku hlavy, ale aj o jemné a rednúce vlasové vlákna. Cysteínové aminokyseliny obsiahnuté v prípravku posilňujú vlasové vlákna a účinne tak znižujú vypadávanie vlasov.

Po aplikácii vlasovej kúry budú vaše vlasy vyzerať objemnejšie a oveľa zdravšie. Olej z orechov kukui a extrakt z bieleho čaju, ktorý je tiež zložkou prípravku, dodá vlasom živiny, prirodzený lesk účesu a pocit sviežosti celej vlasovej pokožky. Pre dosiahnutie maximálneho výsledku je odporúčané používať aj ďalšie súčasti tohto ´6´ radu – šampón a kondicionér. Doprajte si obnovenie bohatosti a zdravého vzhľadu vašich chemicky ošetrovaných vlasov.

Aktívne látky:

  • Cysteínové aminokyseliny posilňujú vlasové vlákna a znižujú vypadávanie vlasov
  • Olej z orechov kukui poskytuje vlasovému vláknu prirodzenú hydratáciu
  • Extrakt z bieleho čaju dodá vlasom živiny a pocit sviežosti vlasovej pokožky

Typ vlasov :
Na vlasy stredne silné až silné, prírodné aj chemicky ošetrované, trpiace výrazným rednutím a vypadávaním.


Použitie:
Aplikujte na umyté vlasy, priamo na pokožku a jemne vmasírujte. Neoplachujte!


Objem:
100 ml

Zloženie:
Water, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Polysorbate 60, Acetamide MEA, Triethanolamine, Citric Acid, PEG-23M, Methylparaben, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Propylparaben, Methyl Nicotinate, Fragrance, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Lecithin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vypadávaniu vlasov, Podpora rastu vlasov, Lesk, Regenerácia, Výživa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Scalp&Hair Treatment for Chemically Treated Hair 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií