AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

NIVEA Beauty Age box

Zobraziť katalóg
NIVEA Beauty Age box
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: micelárna voda a denný krém - 7,94 €/100 ml
Kód:  VBAL7964 Produktové číslo:  9005800348896 Stránky výrobcu

NIVEA Beauty Age box

Darčeková kozmetická sada Nivea Beauty Age box je ideálnym darčekom pre každú ženu so zrelšou pleťou. Obsahuje dvojfázový odličovač očí a make-upu a denný krém na zlepšenie kontúr 65+. Odličovač NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover je ideálny prípravok na odličovanie očí a make-upu. Dôkladne vám pomôže odstrániť aj vodoodolnú maskaru a zároveň chráni samotné riasy pred poškodením. Šetrné zloženie odličovača je vhodné aj pre tie najcitlivejšie oči a pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky. Prípravok je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený. NIVEA Denný krém proti vráskam 65+ redukuje vrásky a zlepšuje kontúry. Vďaka sójovým výťažkom krém hydratuje a viditeľne redukuje aj hlboké vrásky. Okrem toho má vysokú ochranu proti UV žiareniu a zabraňuje vzniku pigmentových škvŕn. Pleťový denný krém NIVEA Anti-Wrinkle je vhodný pre zrelú pleť. Darčeková kozmetická sada NIVEA Beauty Age box poteší každú ženu, ktorá si rada dopraje starostlivosť o svoju pleť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady NIVEA Beauty Age box

  • Darčeková kozmetická sada Nivea Beauty Age box je ideálnym darčekom pre každú ženu so zrelšou pleťou
  • Obsahuje dvojfázový odličovač očí a make-upu a denný krém na zlepšenie kontúr 65+
  • Dvojfázový odličovač rýchlo a šetrne odstraňuje aj vodoodolnú maskaru a make-up
  • Po použití odličovača Nivea zostane pleť bezchybne čistá a príjemná na dotyk
  • Výťažok z nevädze ošetruje celé očné okolie aj riasy
  • Denný krém na zlepšenie kontúr 65+ zlepšuje kontúry zrelšej pleti
  • Viditeľne redukuje už vzniknuté vrásky a predchádza vzniku pigmentových škvŕn
  • Ochranný slnečný faktor 30 pomáha predchádzať poškodeniu buniek UV žiarením
  • Kozmetická darčeková sada NIVEA Beauty Age box poteší každú ženu, ktorá si rada dopraje profesionálnu starostlivosť o svoju pleť

Použitie dvojfázového odličovača očí a make-upu NIVEA:
Pred každým použitím fľaštičku s odličovadlom NIVEA dôkladne pretrepte. Následne naneste odličovač na vatový tampón a priložte ho na očné viečko, odkiaľ pomaly a jemne stierajte make-up smerom od koreňa nosa. Po dôslednom odlíčení a vyčistenie pleti naneste na pleť svoje obvykle používané produkty.

Použitie denného krému na zlepšenie kontúr 65+ NIVEA:
Pred nanesením krému NIVEA pleť dôkladne zbavte všetkých nečistôt. Denný krém naneste rovnomerne na oblasť tváre, krku a prípadne dekoltu. Vyhnite sa oblasti očí. Prstami jemne a krúživými pohybmi vmasírujte krém do pokožky.

Zloženie dvojfázového odličovača očí a make-upu NIVEA:
Aqua, Izododekán, Izopropylpalmitát, Dimethicone, Helianthus annuus Seed Oil, Centaurea cyanus Flower Extract, Tocopherol, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzetonium Chloride, CI 61565, CI 60725

Zloženie denného krému na zlepšenie kontúr 65+ NIVEA:
Aqua, Glycerín, Homosalát, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Tapiokový škrob, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Etylhexylstearát, Výťažok zo sójových klíčkov glycínu, Tocopheryl Acetate, Cetearylsulfát sodný, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Kopolymér amónneho akryloyldimetyltaurátu/VP, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Darčeková kozmetická sada NIVEA Beauty Box age obsahuje:
NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Day Cream 50 ml
NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover 125 ml


Parametre a špecifikácia

Objem
175 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Odličovač očí a make-upu, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
175 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Odličovač očí a make-upu, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Beauty Age box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Beauty Age box . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Beauty Age box.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií