Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml
4,8 24 hodnotení
Antiperspirant – dámsky, v spreji, pre všetky typy pokožky, jemná vôňa, hydratačný, nezanecháva škvrny, objem 150ml - 13,27 €/1 l
Variant
Kód:  DEO232 Produktové číslo:  9005800302072 Stránky výrobcu

NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml

NIVEA dámsky antiperspirant Black & White Invisible Silky Smooth s novým, jemným zložením sa šetrne stará o pokožku podpazušia s výsledkom dokonalého pocitu čistoty a sviežosti, ktorý vydrží až celých 48 hodín. Už vás naďalej nemusí trápiť podráždené podpazušie! Antiperspirant NIVEA zanechá pokožku podpazušia hodvábne jemnú aj po okamžitej aplikácii po holení alebo epilácii. Ponúka ochranu proti nežiaducemu poteniu a pachu, zatiaľ čo štruktúra bez alkoholu chráni oblečenie pred tvorbou bielych a žltých škvŕn. Antiperspirant v spreji B & W Invisible Silky Smooth s neodolateľnou, zmyselnou vôňou vás bude sprevádzať po celý deň!

Kľúčové vlastnosti antiperspirantu NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth

  • Dámsky antiperspirant v spreji NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth
  • Spoľahlivo ochráni pred potom a pachom na celých 48 hodín
  • S jemnosťou sa stará o pokožku podpazušia
  • Môžete ho bez obáv použiť aj po holení alebo odstraňovaní chĺpkov podpazušia
  • Nezanechá žiadne biele stopy ani žlté škvrny na oblečení
  • Neobsahuje alkohol
  • Pocit čistoty sprevádza zmyselná, neodolateľná vôňa
  • Antiperspirant NIVEA Black & White pre svieži pocit počas celého dňa

Aplikácia:
Pred použitím antiperspirant dôkladne pretrepte a naneste zo vzdialenosti cca 15 cm priamo na pokožku podpazušia. Potom ho nechajte zaschnúť. Antiperspirant možno použiť ihneď po holení či epilácii.

Zloženie:
Butane; Isobutane; Propane; Cyclomethicone; Aluminum chlorohydrate; Isopropyl palmitate; C12-15 alkyl benzoate; Palmitamidopropyltrimonium chloride; Octyldodecanol; Disteardimonium hectorite; Propylene carbonate; Dimethiconol; Propylene glycol; Benzyl alcohol; Alpha-Isomethyl ionone; Citronellol; Benzyl salicylate; Parfum

Produktové línie: NIVEA dámský antiperspirant 150 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Black & White Silky Smooth 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií