AlzaPlus+ drogerie Aplikace

NIVEA kazeta Smooth Sensation

Zobraziť katalóg
NIVEA kazeta Smooth Sensation
2,0 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Sprchový gél Creme Smooth 250 ml + Krémové telové mlieko Smooth Sensation 250 ml
Kód:  VBAL0093 Produktové číslo:  9005800276014 Stránky výrobcu
NIVEA kazeta Smooth Sensation Predaj skončil

NIVEA kazeta Smooth Sensation

vypnuté
Nivea kazeta smooth sensation
 

Darčeková kazeta, ktorá poteší každú ženu! Táto s názvom Smooth Sensation je určená pre pokožku všetkých typov a obsahuje základné prípravky pre starostlivosť o celé telo. Vnútri nájdete sprchový gél Creme Smooth, doplnený krémovým telovým mliekom Smooth Sensation. 

Nivea Creme Smooth

Rad Nivea Creme Smooth zaisťuje pokožke celého tela intenzívnu hydratáciu a výživu po celý deň. Vďaka obsahu bambuckého masla chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, regeneruje ju a spomaľuje prirodzený proces jej starnutia, dodáva pokožke hydratáciu, pružnosť a hodvábnu jemnosť. Navyše obsahuje vitamíny A, E a F, ktoré pôsobia ako antioxidanty.Výsledkom je intenzívne vyživená, regenerovaná a hodvábne hladká pokožka celého tela.

Obsah darčekovej kazety

  • Sprchový gél Nivea Creme Smooth 250 ml
  • Krémové telové mlieko Nivea Smooth Sensation 250 ml

Zloženie

Sprchový gél Nivea Creme Smooth:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Glyceryl Glucoside, Butyrospermum parkii butter, Sodium chloride, polyquaternium-7, Citric acid, PEG-40 hydrogenated castor oil, Styrene / acrylates copolymer, PEG- 200 hydrogenated glyceryl Palmae, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Citronellol, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Benzyl alcohol

Krémové telové mlieko Nivea Smooth Sensation:
Aqua, Glycerín, C13-16 isoparaffin, cetearyl alcohol, Izopropyl palmitate, Paraffinum liquidum, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum parkii butter, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Glyceryl Glucoside, Sodium cetearyl sulfate, Sodium carbomer, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabénom, Linalool, Limonene , Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-Isomethyl ionone, Citral, Geraniol, Parfum

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA kazeta Smooth Sensation Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA kazeta Smooth Sensation.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií