Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

NIVEA kazeta TAŠKA MILK

Zobraziť katalóg
NIVEA kazeta TAŠKA MILK
5 1 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Sprchový gél Cashmere Moments 250 ml + Guľôčkový antiperspirant 50 ml + Výživné telové mlieko 400 ml + Krém 30 ml
Kód:  VBAL0003 Produktové číslo:  9005800260693 Stránky výrobcu

NIVEA kazeta TAŠKA MILK

Vypnuté
VBAL0003

Skvelá starostlivosť o suchú pokožku v darčekovej sade pre ženy NIVEA. Taštička obsahuje sprchovací gél, guľôčkový antiperspirant, výživné telové mlieko a krém. Všetko pre krásnu a mladistvú pokožku!

Sprchový gél NIVEA Cashmere Moments (250 ml)
Krémový sprchový gél Cashmere Moments poteší vaše zmysly okúzľujúcou vôňou orchideí, zatiaľ čo sa exkluzívny sprchový gél obohatený o drahocenné kašmírové proteíny premení na bohatú penu a dodá pokožke krásu a hebkosť. Doprajte si pocit luxusu počas sprchovania.

Aktívne látky:

  • HYDRA IQ - stimuluje tvorbu nových aquaporínov, pleti vlastných hydratačných kanálikov, ktoré zlepšujú cirkuláciu vody v pokožke. Zaisťuje optimálnu hydratáciu aj v hlbších vrstvách pokožky.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a vytvorte penu, po umytí dôkladne opláchnite.

Guľôčkový antiperspirant NIVEA Pearl & Beauty (50 ml)
Guľôčkový antiperspirant Pearl & Beauty s cennými výťažkami z perál pre krásne a zvodné podpazušie. Účinne reguluje potenie a stará sa o pokožku podpazušia počas celých 48 hodín. Je vhodný aj po depilácii podpazušia. Neobsahuje alkohol a farbivá. Spoľahlivý antiperspirant vám dodá svieži pocit čistoty a sebaistoty v priebehu celého vášho aktívneho dňa. Zverte sa do starostlivosti overenej kvality!

Aktívne látky:

  • Výťažky z perál - revitalizujú, regenerujú a hydratujú pokožku, chránia ju pred nepriaznivými účinkami životného prostredia.

Použitie:
Aplikujte priamo na pokožku podpazušia.

Výživné telové mlieko NIVEA Body Milk (400 ml)
Trápi vás suchá pokožka? Vaše starosti s ňou spojené vyrieši výživné telové mlieko NIVEA.
Bohaté zloženie s technológiou HYDRA IQ intenzívne vyživuje a viditeľne redukuje hrubosť suchej pokožky. Telové mlieko pokožku hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje. Pokožka zostáva upokojená, vyživená a plná energie. Praktická dávkovacia pumpička umožňuje pohodlnú aplikáciu. Telové mlieko má jemnú textúru, ľahko sa rozotiera a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Príjemný pocit sviežosti vás bude dlhodobo sprevádzať.

Aktívne látky:

  • Technológia HYDRA IQ - stimuluje tvorbu nových aquaporínov (pokožke vlastných hydratačných kanálikov), ktoré zlepšujú cirkuláciu vody v bunkách a zaisťujú tak hydratáciu pokožky.
  • Mandľový olej - vyživuje, zvláčňuje a zjemňuje pokožku.

Použitie:
Telové mlieko naneste na pokožku a jemne rozotrite.

Krém NIVEA (30 ml)
Intenzívna starostlivosť o všetky typy pokožky v rôznych klimatických podmienkach. Najobľúbenejší univerzálny krém sa neprekonateľným spôsobom o pokožku intenzívne stará a chráni ju. Je vhodný pre deti aj dospelých, pre každé ročné obdobie. Prírodné zloženie zabezpečí, aby pokožka zostala svieža a vláčna, hebká na dotyk. Menšie balenie krému môžete mať vždy pri sebe, ľahko krém uložíte aj do malej kabelky.

Aktívne látky:

  • Eucerit - má blahodarné účinky, osviežuje a zvláčňuje pokožku.

Použitie:
Krém naneste na čistú pokožku a jemne rozotrite. V prípade potreby kedykoľvek opakujte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA kazeta TAŠKA MILK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA kazeta TAŠKA MILK.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií