AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml
4,8 142 hodnotení
Pánsky antiperspirant v spreji - 17,07 €/1 l
Variant
Kód:  DEO067 Produktové číslo:  4005808727155 Stránky výrobcu

NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml

Pánsky antiperspirant vám pomôže sa zbaviť nepríjemného potenia až na 48 h. Jeho elegantná, a pritom veľmi mužná vôňa, vás nenechá na pochybách, že si vďaka nemu udržíte pocit čistoty a sviežosti. Prípravok je navyše šetrný k pokožke vďaka tomu, že neobsahuje žiaden alkohol. Aktívne minerály, ktoré sú jednou z účinných zložiek, sa potom postarajú o čo najúčinnejšiu elimináciu potu. Zbavte sa nevzhľadných máp v podpazuší a podporte svoje sebavedomie.   

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky. 

Použitie:
Pred použitím pretrepte a aplikujte na podpazušie zo vzdialenosti približne 15 cm. Nechajte pár sekúnd na koži voľne zaschnúť. 

Zloženie:
Bután, Izobután, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Izopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Magnesium aluminum silicate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Coumarin, alpha-Isomethyl ionone, Eugenol, Parfum

Dermatologicky testované a schválené.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

BLÁZNI OPRAVDU BLÁZNI 130 Kč ZA DEODORANT BANDA IDIOTŮ A ZLODĚJŮ ????????

Diskusia a poradňa k NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml
Príslušenstvo pre NIVEA MEN Dry Impact Plus 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Dry Impact Spray 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA MEN Dry Impact Plus férfi izzadásgátló spray 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií