AP+ nový vizuál PET

NIVEA MEN Protect Shave box

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Protect Shave box
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: voda po holení a pena na holenie
Kód:  VBAL7982 Produktové číslo:  9005800349169 Stránky výrobcu
NIVEA MEN Protect Shave box Predaj skončil

NIVEA MEN Protect Shave box

Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect Shave box je ideálna pre muža, ktorý sa rád stará o svoje fúzy a chce si počas holenia dopriať bezchybnú starostlivosť. Súprava obsahuje vodu po holení a penu na holenie. Voda po holení NIVEA MEN Protect & Care ponúka osviežujúce zloženie s aloe vera a provitamínom B5, ošetruje pleť po holení, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi a zabraňuje jej vysušovaniu. Po aplikácii pleť osvieži, redukuje jej začervenanie a napätosť. Pena na holenie NIVEA MEN Protect & Care predstavuje skvelý prostriedok na pravidelnú starostlivosť o mužskú pleť počas holenia. Je určená najmä mužom s normálnou, alebo suchou pleťou. Poskytuje hladké a pohodlné oholenie a umožňuje efektívne kĺzanie strojčeka. Kozmetická darčeková súprava NIVEA MEN Protect Shave box poteší každého muža, ktorý sa rád stará o svoju tvár.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy NIVEA MEN Protect Shave box

  • Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect Shave box je ideálna pre muža, ktorý sa rád stará o svoje fúzy a chce si počas holenia dopriavať bezchybnú starostlivosť
  • Súprava obsahuje vodu na holenie a penu na holenie
  • Voda po holení NIVEA MEN Protect & Care ošetruje pleť po holení, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi a zabraňuje jej vysušovaniu
  • Pena na holenie NIVEA MEN Protect & Care je určená najmä pre mužov s normálnou, či suchou pleťou a prispieva k ľahkému oholeníu
  • Kozmetická darčeková súprava NIVEA MEN Protect Shave box poteší každého muža, ktorý sa rád stará o svoju tvár

Darčeková kozmetická súprava NIVEA MEN Protect Shave box obsahuje:
Vodu po holení NIVEA MEN Protect & Care After Shave Lotion 100 ml
Pena na holenie NIVEA MEN Protect & Care Shaving Foam 200 ml

Použitie vody po holení NIVEA MEN Protect & Care:
Po holení naneste vodu NIVEA MEN Protect & Care na tvár a krk.

Zloženie vody po holení NIVEA MEN Protect&Care:
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Panthenol, Aloe barbadensis leaf juice powder, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, CI 42090, CI 1603.

Zloženie peny na holenie NIVEA MEN Protect&Care:
Voda, Isobutane, TEA-stearate, Laureth-23, Glycerin, Gossypium herbaceum seed oil, Persea gratissima oil, Propylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Coco-caprylate/caprate, Hydroxypropyl methylcellulose, PEG-7M, Potassium stearate, Butane, Propane, Piroctone olamine, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Na holenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Na holenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Protect Shave box . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA MEN Protect Shave Box.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií