Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml
Pena na holenie , vhodná pre citlivú pokožku
Kód:  KDR048s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml Predaj skončil

NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml

Vo výhodnej sade nájdete dve peny na holenie pre mužov NIVEA Men Sensitive pre suchú a citlivú pleť. Pena na holenie je kozmetický prípravok určený k ľahšiemu a šetrnejšiemu holeniu mužov. Mužská pleť pri každom aj šetrnom holení trpí, je podráždená a veľmi citlivá. S kvalitnou kozmetikou sa však stane vaše holenie príjemnou záležitosťou. Pena sa na pokožku nanáša pred holením. Dokonale zjemní ťahy holiaceho strojčeka a zamedzí drobným poraneniam, ktoré sú spôsobené nerovnosťami pleti.

Pena na holenie NIVEA Men Sensitive s jemnou parfumáciou je veľmi šetrná k pleti. Na pokožke nepáli a nespôsobuje začervenanie. Jej prednosťou je dvojnásobný obsah upokojujúcich prírodných extraktov a zloženie úplne bez alkoholu. K osvedčenému zloženiu s harmančekom a vitamínom E bol navyše pridaný extrakt z hamamelu. Hamamel - vilín virginský upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a má protizápalové účinky. Doprajte si kvalitnú kozmetiku, ktorá vašu pleť perfektne ochráni.

Aktívne látky:

  • Harmanček pleť ošetruje a upokojuje.
  • Vitamín E pokožku chráni a vyživuje.
  • Extrakt z hamamelu upokojuje pocit pálenia a svrbenia, pomáha uzatvárať a hojiť rany a vyniká protizápalovými účinkami.
  • Technológia Ultra Glide umožňuje presné, hladké a pohodlné holenie.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre citlivú a suchú pleť.

Použitie:
Penu naneste na pleť pred holením a jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte. Zvyšok dôkladne opláchnite vodou.

Objem:
2× 200 ml

Zloženie:
Voda, TEA-stearate, Isobutane, Laureth-23, Glycerin, Chamomilla recutita flower extract, Hamamelis virginiana bark/leaf extract, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate/caprate, Hydroxypropyl methylcellulose, PEG-7M, Potassium stearate, Butane, Propane, Piroctone olamine, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Pena Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pena Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Men Sensitive pena na holenie 2× 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Sensitive Shaving Foam 2 × 200 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií