AlzaBoxy Q1 MPLA318265

NIVEA Original Care Roll-on 50 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Original Care Roll-on 50 ml
Antiperspirant – dámsky, guľôčkový, na všetky typy pokožky, svieža vôňa, ochranný, dlhotrvajúci, objem 50ml - 59,80 €/1 l
Kód:  DEO559 Produktové číslo:  42428930 Stránky výrobcu
NIVEA Original Care Roll-on 50 ml Predaj skončil

NIVEA Original Care Roll-on 50 ml

Doprajte svojmu podpazušiu pocit ako v bavlnke vďaka antiperspirantu NIVEA Original Care Roll-on. Panthenol vyživuje pokožku a vápnik ju posilňuje a chráni pred podráždením.  Antiperspirant NIVEA Original Care Roll-on zahalí vaše podpazušie zamatovou jemnosťou a hebkosťou. Povedzte nie nepríjemnému zápachu a škvrnám od potu až na 48 hodín s guľôčkovým antiperspirantom NIVEA Original Care Roll-on. 

Kľúčové vlastnosti dámskeho antiperspirantu NIVEA Original Care Roll-on

  • Antiperspirant NIVEA Original Care Roll-on vyživuje, posilňuje a chráni pred podráždením 
  • Zaistí príjemný svieži pocit až na 48 hodín
  • Zatočte s mokrými škvrnami v podpazuší s antiperspirantom NIVEA Original Care Roll-on
  • Antiperspirant neobsahuje etylalkohol 

Použitie: 
Naneste antiperspirant na pokožku a chvíľu počkajte, než sa oblečiete. Ak vám nevyhovuje ,,gulôčka“ vyskúšajte rovnakú vôňu v spreji. 

Zloženie: 
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Sodium Lactate, Lactose, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Histidine HCl, Threonine, Lysine HCl, Arginine, Serine, Glycogen, Alanine, Glutamic acid, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Mannitol, Sucrose, PCA, Citrulline, Trisodium EDTA, Citronellol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone


Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!
Vôňa
Svieža Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Original Care Roll-on 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Original Care Roll-on 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Original Care Roll-On 50 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií