Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml
4,5 4 hodnotení
Opaľovací krém – pre dospelých, ochranný faktor 30, vyhotovenie: bio a dermo, na všetky typy pokožky, objem 175ml - 68 €/1 l
Kód:  OPA102 Produktové číslo:  4005900702579 Stránky výrobcu
NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml Predaj skončil

NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml

Vadia vám opaľovacie krémy, pretože ich vstrebávanie trvá večnosť a vy nemôžete hneď do vody? Presne na to mysleli vo firme Nivea. Výsledkom je neviditeľný gélový krém na opaľovanie NIVEA SUN Protect & Dry Touch SPF30. Rýchlo sa vstrebáva a nenecháva po sebe žiadny mastný film na pokožke. Tej poskytuje komplexnú ochranu pred UVA aj UVB žiarením. Využite okamžitú ochranu pred spálením s opaľovacím krémom Nivea.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry Touch SPF30

  • Neviditeľný gélový krém na opaľovanie NIVEA
  • Komplexná ochrana pred UVA aj UVB žiarením s faktorom SPF30
  • Ľahko sa rozotiera aj vstrebáva
  • Krém nezanecháva mastný film na pokožke
  • Okamžitá ochrana pred spálením
  • Gélový opaľovací krém Nivea je plne vodoodolný

Použitie:
Krém naneste na celé telo a rozotrite. Používajte opakovane počas dňa pre kvalitnú ochranu pred slnkom, zvlášť pri väčšej telesnej záťaži alebo častom pobyte vo vode.

Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., C12-15 alkyl benzoate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate,Distarch phosphate, Tapioca starch, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, VP/hexadecene copolymer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Tocopheryl acetate, Glycerin, Silica dimethyl silylate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer,Xanthan gum, Trisodium EDTA, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Parfum


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA SUN Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Sun Gel-Cream Protect & Dry SPF30 175 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií