PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NUBIAN Gold Tan balzam 200 ml

Zobraziť katalóg
NUBIAN Gold Tan balzam 200 ml
Samoopaľovacie mlieko – na predĺženie a udržanie opálenia, hydratuje, bez pocitu mastnoty, s prírodným betakaroténom, 200ml - 27,95 €/1 l
Kód:  OPA247 Produktové číslo:  8586000081994

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUBIAN Gold Tan balzam 200 ml

Samoopaľovacie mlieko Nubian Gold Tan balzam s trblietkami je vhodné na predĺženie a udržanie opálenia. Hydratuje celú pokožku a vďaka obsiahnutým látkam ju zanechá veľmi hebkú a príjemnú, bez pocitu mastnoty. Arganový olej, bambucké maslo a D-panthenol vám zaistia dokonalú hydratáciu pokožky. Rakytníkový olej obsiahnutý v mlieku Nubian Gold Tan pôsobí ako účinný antioxidant a obsahuje veľké množstvo prírodného beta-karoténu.

Kľúčové vlastnosti samoopaľovacieho mlieka Nubian Gold Tan

  • Samoopaľovacie mlieko Nubian Gold Tan je vhodné na predĺženie a udržanie opálenia
  • Zanecháva pokožku hebkú a bez pocitu mastnoty
  • Arganový olej, bambucké maslo a D-panthenol zaisťujú dokonalú hydratáciu pokožky
  • Rakytníkový olej v mlieku Nubian Tan Gold pôsobí ako účinný antioxidant s vysokým obsahom prírodného betakaroténu

Použitie:
Samoopaľovacie mlieko Nubian Gold Tan nanášajte rovnomerne na celú pokožku, vyhnite sa oblasti očí.

Zloženie:
Aqua, Butyrospermum parkii (shea) butter, Helianthus annuus seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Glycerín, Cetearyl alcohol, Dihydroxyacetone, Troxerutin, Glyceryl stearate citrate, Sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Hydrolyzed caesalpinia spinosa gum, Caesalpinia spinosa gum, Parfum, Argania spinosa kernel oil, Hippophae rhamnoides fruit oil, Xantan gum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, BHT, Disodium EDTA, CI 77019, CI 77891, CI 77861

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUBIAN Gold Tan balzam 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUBIAN Gold Tan balám 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUBIAN Gold Tan balzsam 200 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií