AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OLD SPICE Original Travel Set

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Original Travel Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Deodorant Stick, Shower Gel 2v1, After Shave Lotion, Shower Gel
Kód:  VBAL468 Produktové číslo:  8001841379845
OLD SPICE Original Travel Set Predaj skončil

OLD SPICE Original Travel Set

Old Spice v nádhernej a praktickej darčekovej sade je skvelou voľbou pre všetkých mužov, ktorí chcú ukázať svoju dominanciu a silu. Obaľte sa mužnou vôňou sprchovacieho gélu, bojujte proti potu s dezodorantom v spreji a upokojte podráždenú pokožku s vodou po holení. So sadou Original Gentleman Trio nemôžete siahnuť vedľa.

Sprchovací gél Old Spice Captain

Pánsky sprchovací gél a šampón 2 v 1 Old Spice Captain dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky i vlasov a zároveň blokuje nepríjemné telesné pachy. Dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a energie.Sprchovací gél rozmaznáva vašu pokožku bohatou a veľmi jemnou penou. Prevonia vašu pokožku príjemnou a zbližujúcou vôňou santalového dreva a otvoreného oceánu. Vôňa pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Osviežujúci sprchovací gél s príjemnou pánskou vôňou ideálne dopĺňa dezodoranty z rovnakej série. So sprchovacím gélom Old Spice Captain vyhráva čistota, sviežosť a príjemne prevoňaná pokožka.


Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu Old Spice Captain

  • Sprchovací gél a šampón Old Spice, praktické zloženie 2 v 1
  • Sprchovací gél a šampón s vôňou santalového dreva a otvoreného oceánu
  • Vôňa, ktorá z vás urobí nezabudnuteľného muža
  • Príjemná pánska vôňa od značky pre mužov
  • Dlhotrvajúci pocit sviežosti a energie
  • Old Spice Captain účinne odstraňujúci nečistoty a telesné pachy
  • Bohatá a veľmi jemná čistiaca pena pre starostlivosť o celé telo aj vlasy
  • Ideálne dopĺňa dezodoranty z rovnakého radu Old Spice Captain

Použitie:
Naneste potrebné množstvo sprchovacieho gélu na vlhkú pokožku, napeňte a potom opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaín, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 17200

Sprchovací gél Old Spice Original

Sprchovací gél Original je určený na osvieženie a čistotu tela mužov. Originálna vôňa, preverená generáciami, vytvára príjemný pocit čistoty, sviežosti a podporuje sebavedomie mužov. Sprchovací gél pokožku čistí, hydratuje aj vyživuje. Až počas siedmich hodín vás bude sprevádzať mužná vôňa, ktorú ženy zbožňujú. Prípravok je určený pre náročných mužov, ktorí dbajú na svoju čistotu a vôňu svojho tela v zamestnaní, doma aj pri športe. Jedinečná vôňa vystihuje mužov takých, akí sú – odvážni, rozhodní, príťažliví a mužní. Doprajte si vôňu pre skutočných mužov!


Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu Old Spice Original

  • Osviežuje a dôkladne čistí mužskú pokožku
  • Sprchovací gél Old Spice má zmyselnú mužskú vôňu
  • Old Spice Original pokožku hydratuje a vyžibuje
  • Vôňa zo sprchovacieho gélu vydrží až 7 hodín

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí pokožku dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Citrate, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate, Limonene, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Disodium EDTA, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Magnesium Nitrate , CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Deostick Old Spice Original

Dezodorant Old Spice Original vám zaistí príjemnú sviežu vôňu, či už pracujete doma, cvičíte vo fitness centre alebo neodoláte výzvam a zapojíte sa do nich. Nádherná vôňa posilní sebadôveru mužov a pritiahne očakávanú pozornosť žien. Ohromí vás svojou klasickou vôňou. Každého zaručene udrží v pohode a s príjemným pocitom sviežosti. Vône Old Spice sú určené pre novú generáciu, ktorá rada riskuje. Zažíva veľa dobrodružstiev, objavuje nové veci alebo prekračuje svoje hranice.



Kľúčové vlastnosti deosticku Old Spice Original

  • Chráni vás pred potom a zápachom
  • Deostick Old Spice vydrží akúkoľvek záťaž
  • Má silnú mužnú vôňu
  • Old Spice Original nedráždi pokožku

Použitie:
Nanášanie je veľmi jednoduché vďaka otočnému koliesku. Používajte len do podpazušia a vyvarujte sa kontaktu s očami.

Zloženie:
Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, PPG-3 myristyl Ether, Parfum, Linalool, Limonene, Tetrasodium EDTA, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, CI 60725, CI 61565

Voda po holení Old Spice Original

Buďte celý deň svieži a voňavý s vodou po holení Old Spice, ktorá dodá vašej pokožke sviežosť a zároveň blokuje telesný zápach. Voda po holení Old Spice Original je pre mužov, ktorí sa neboja dať na obdiv svoju dominanciu a ukázať svoje pravé ja. Rokmi preverená originálna vône tejto značky je klasikou medzi pánskymi vôňami. Voda po holení navyše napomáha na hojenie drobných poranení spôsobených počas holenia.


Kľúčové vlastnosti vody po holení Old Spice Original

  • Voda po holení od známej spoločnosti Old Spice
  • Klasická mužná vôňa Old Spice Original
  • Napomáha na hojenie drobných poranení a upokojenie pokožky
  • Voda po holení Original dodá pocit energie a sviežosti

Použitie:
Naneste na oholenú pokožku a nechajte vstrebať.

Zloženie:
Alcohol Denatured, Aqua, Propylene Glycol, Parfum, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene, Cinnamal

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Original Travel Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Original Travel Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLD SPICE Original Travel Set.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií