Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35

Zobraziť katalóg
OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35
Kadernícke nožnice - sada profesionální, 1× rovné kadeřnické nůžky s konvexními břity Olivia Garden SilkCut Pro 5.75" Shear, 1× efilační nůžky Olivia Garden SilkCut Pro 6"35 T EUR Thinner, oboje nůžky s regulovatelným šroubem s hladkým otočným mechanismem, ručně broušené čepele, ergonomický tvar, vyvážené, malíková opěra, materiál: japonská tvrzená ocel, součástí 1× olej, 1× hadřík a 1× černé koženkové pouzdro
Kód:  VLS1287 Produktové číslo:  5414343015471
OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35 Predaj skončil

OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35

Vybavte sa k svojej práci profesionálnymi nožnicami Olivia Garden, s ktorými dosiahnete precízneho strihu. Sada obsahuje kadernícke nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 5.75 “Shear a efilačné nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 6.35 T EUR Thinner, ktoré sú umiestnené v praktickom koženkovom puzdre. Samozrejme nechýba ani olejček a handričku pre bezchybný prevádzka a údržbu nožníc. Nožnice majú ľahkú a stabilnú konštrukciu s extra ostrými čepeľami. Táto jedinečná sada je základom pre dosiahnutie skvelých výsledkov každého kaderníka.

Kľúčové vlastnosti sady kaderníckych nožníc Olivia Garden - SilkCut PRO 5.75 a efilačné nožnice 6.35

  • Profesionálne nožnice Olivia Garden pre precízny strih
  • Sada obsahuje kadernícke nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 5.75 “Shear a efilačné nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 6.35 T EUR Thinner
  • V praktickom koženkovom puzdre
  • Nožnice majú ľahkú a stabilnú konštrukciu
  • S extra ostrými čepeľami

Precízny strih bez rozštiepených vlasov

Profesionálne nožnice Olivia Garden SilkCut PRO 5.75 z japonskej ocele si okamžite vďaka ich vykonanie zamilujete. Pohodlnú manipuláciu zaistí ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktorá umožňuje držanie nožníc všetkými prstami, čím vám uľahčí prácu. Absolútny komfort pri strihaní potom zaručí ešte Malíková opora. Chod nožníc podľa vlastných potrieb nastavíte vylepšeným regulovateľným stredovým skrutkou s hladkým otočným mechanizmom. Ľahké nožnice Olivia Garden SilkCut PRO 5.75 si vás získajú extra ostrými a ručne brúsenými konvexnými ostriami. Disponujú tiež komfortným silikónovým tlmičom.

Efilačné nožnice Olivia Garden SilkCut Pre vo vysokej kvalite

Efilačné nožnice SilkCut Pre 6.35 T EUR Thinner sú vyrobené z vysoko kvalitnej japonskej ocele, ktorá je zárukou dlhej životnosti. Chod nožníc podľa vlastných potrieb nastavíte vylepšeným regulovateľným stredovým skrutkou s hladkým otočným mechanizmom. Prestrihávanie hustých vlasov a vytvorenie najrôznejších účesov dosiahnete vďaka extra ostrým ručne brúseným čepeliam, s ktorým hladko dosiahnete aj kĺzavého strihu. Ergonomický tvar a Malíková opierka zaistí pohodlnú manipuláciu.

Sada obsahuje:
kadernícke nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 5.75 “Shear
efilačné nožnice Olivia Garden SilkCut Pre 6.35 T EUR Thinner
olejček
handrička
koženkové puzdro

Farebné prevedenie nožníc:
strieborné

Materiál nožníc:
japonská oceľ

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLIVIA GARDEN Kadeřnické nůžky SilkCut PRO 5.75 a efilační nůžky 6.35. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLIVIA GARDEN Fodrász olló SilkCut PRO 5.75 és epiláló olló 6.35.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií