AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

OLIVIA GARDEN Multibrush súprava 3 ks

Zobraziť katalóg
OLIVIA GARDEN Multibrush súprava 3 ks
Sada vlasovej kozmetiky – kefa, obsahuje: 1× 26mm telo, 1× 36mm telo, 1× 46mm telo, 1× 56mm telo, 1× 66mm telo, 1× odpojiteľná rukoväť s výsuvným hrotom
Kód:  KSPO666 Produktové číslo:  5414343015990
OLIVIA GARDEN Multibrush súprava 3 ks Predaj skončil

OLIVIA GARDEN Multibrush súprava 3 ks

Súprava OLIVIA GARDEN Multibrush s 3 kusmi kaderníckych pomôcok je skvelým pomocníkom pre profesionálnu starostlivosť o vlasy. V súprave nájdete kefu s telom so šírkou 36 mm, kefu s telom so šírkou 56 mm a odpojiteľnú rukoväť s výsuvným hrotom. Kefy vynikajú unikátnym dizajnom a vysokou kvalitou. Môžete ich použiť ako štandardnú kefu alebo ako natáčku. Ich keramické telo udržiava maximálnu teplotu a špeciálne štetiny sú navrhnuté pre samostatné držanie vo vlasoch. Veľkou prednosťou je Ionic technológia, ktorá zaručuje hydratáciu vlasov a zabraňuje ich elektrizovaniu.

Kľúčové vlastnosti súpravy OLIVIA GARDEN Multibrush 3 ks

  • Súprava 3 kusov kaderníckych pomôcok
  • Keramické telo pre maximálne udržanie tepla
  • Ionic technológia pre hydratáciu a elimináciu elektrizovania vlasov
  • Vetracie otvory pre jednoduchý prietok vzduchu
  • Veľmi ľahko odpojiteľná rukoväť
  • Výsuvný hrot pre oddelenie prameňov

Nádherný účes aj na cestách

Medzi ďalšie vymoženosti kief patria vetracie otvory pre ľahký prietok vzduchu, ktoré zaisťujú rýchlejšie sušenie vlasov. Výsuvný hrot perfektne slúži pre oddelenie prameňov. Rukoväť môžete veľmi ľahko zložiť a vymeniť tak telo kefy. Ultra ľahká súprava kief je vhodná pre použitie nielen v pohodlí domova či kaderníckeho salónu, ale aj na cestách. Starajte sa o svoje vlasy a získajte dokonalý účes s profesionálnymi kefami OLIVIA GARDEN Multibrush. 

Obsah súpravy:

  • Kefa s telom 36 mm
  • Kefa s telom 56 mm
  • Odpojiteľná rukoväť s výsuvným hrotom

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLIVIA GARDEN Multibrush súprava 3 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLIVIA GARDEN Multibrush sada 3 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLIVIA GARDEN Multibrush 3 db-os szett.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií