Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

O´right Camellia Oil-Control 1000ml

Zobraziť katalóg
O´right Camellia Oil-Control 1000ml
Šampón z harmančeka čistí vlasovú pokožku, obmedzuje tvorbu kožného mazu a má hydratačné účinky
Kód:  KSVL1416 Produktové číslo:  4712782262953
O´right Camellia Oil-Control 1000ml Predaj skončil

O´right Camellia Oil-Control 1000ml

Prípravky O'Right sú vysoko kvalitné výrobky, ktoré sú šetrné ako k ľudskému zdraviu, tak aj k životnému prostrediu.Obsahujú vysoké percento prírodných certifikovaných prísad a všetky obaly týchto produktov sú v prírode ekologicky odbúrateľné, vrátane farebného písma na obaloch, ktoré je vyrobené zo sójového atramentu.Right je určené na profesionálne aj domáce používanie.

Šampón s čistým výťažkom z harmančeka, ktorý je určený na mastné vlasy.Obsahuje ekologicky cerfitikovaná penidla prijatá medzinárodnou ekologickú kontrolný organizácií - ECOCERT.
Harmanček je známy pre svoje protizápalové a upokojujúce účinky.Kvety harmančeka majú vysoký obsah minerálov a vitamínu A.Harmanček čistí vlasovú pokožku, obmedzuje tvorbu kožného mazu a má hydratačné účinky.Camellia šampón má jemnú kvetinovú vôňu pripomínajúcu frézie s tónmi klinčeka a zemolezu.Obsahuje 94% prírodných zložiek.


Účinky:
Vaše vlasy budú po aplikácii prirodzene svieže a zdravé.

Typ vlasov:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.Šampón s čistým výťažkom z harmančeka je určený predovšetkým pre normálne a mastné vlasy.

Použitie:
Vmasírujte do mokrých vlasov a na pokožku hlavy.Dôkladne opláchnite.V prípade nutnosti opakujte.Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku použite vhodný kondicionér.

Objem: 1000 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre O´right Camellia Oil-Control 1000ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si O´right Camellia Oil-Control 1000ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: O´right Camellia Oil-Control 1000ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií