Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

PALMOLIVE Feel Relaxed Set

Zobraziť katalóg
PALMOLIVE Feel Relaxed Set
4,4 6 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Sprchovací gél + Penové mydlo
Kód:  VBAL587 Produktové číslo:  8718951290747
PALMOLIVE Feel Relaxed Set Predaj skončil

PALMOLIVE Feel Relaxed Set

Darčeková sada pre ženy Palmolive Feel Relaxed Set obsahuje kozmetické prípravky na každodennú starostlivosť, a to sprchový gél a tekuté mydlo na ruky. Antistresový sprchový gél Palmolive Aroma Sensations So Relaxed s objemom 250 ml jemne pokožku čistí a odstraňuje všetky nečistoty. Obsahuje esenciálny olej z levandule, Ylang Ylang a kardamóm, ktoré pokožke dodávajú vláčnosť a zamatovú hebkosť. Jeho aromatická vôňa stimuluje telo aj myseľ a prináša príjemný pocit uvoľnenia. Pomáha odplaviť stres a navodzuje relaxačnú atmosféru. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady pre ženy Palmolive Feel Relaxed Set

  • Antistresový sprchový gél Palmolive Aroma Sensations So Relaxed na príjemný pocit uvoľnenia
  • Pokožku zahalí do zmyselnej aromatickej vône
  • Bohaté zloženie je obohatené o esenciálny olej z levandule, Ylang Ylang a kardamóm
  • Tekuté mydlo na ruky Palmolive Magic Softness Jasmine s vôňou jazmínových kvetov
  • Praktický dávkovač s pumpičkou vytvára bohatú krémovú penu
  • Jemne pokožku rúk umýva a dodáva jej hebkosť

Doprajte svojim rukám jemnú starostlivosť tekutého mydla Palmolive Magic Softness Jasmine

Penové tekuté mydlo na ruky Palmolive Magic Softness Jasmine Hand Wash v praktickom balení s pumpičkou s objemom 250 ml sa stará o pokožku rúk, šetrne ju umýva a zbavuje nečistôt. Zanecháva ju perfektne čistú a hodvábne jemnú s príjemnou vôňou jazmínových kvetov. Inovatívny dávkovač premení jeho tekutú konzistenciu na bohatú krémovú penu. Prípravok na každodenné použitie je vhodný pre všetky typy pokožky.

Obsah sady:

  • Sprchový gél Palmolive Aroma Sensations So Relaxed s objemom 250 ml
  • Tekuté mydlo Palmolive Magic Softness Jasmine s objemom 250 ml

Zloženie sprchového gélu:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide Mea, Benzophenone-4, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium Edta, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090

Zloženie tekutého mydla:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 60730

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALMOLIVE Feel Relaxed Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Feel Relaxed Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PALMOLIVE Feel Relaxed Set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií