Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET MPLA318265

PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle

Zobraziť katalóg
PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle
5 2 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – obsahuje: Šampón 400 ml a Balzam 200 ml
Kód:  KSDS1328 Produktové číslo:  8001841954967

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle Predaj skončil

PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle

PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle je kozmetická sada plná zázračnej starostlivosti. Obsahuje dva produkty, ktoré poskytnú účinnú pomoc poškodeným vlasom a navrátia im stratený lesk a hydratáciu. V sade na vás čaká šampón Pantene Intensive Repair, ktorý zaceľuje vlas na povrchu a vyživuje do hĺbky. Tiež je pre vás pripravený aj intenzívny balzam 3 Minute Miracle, vďaka ktorému dostanú vaše vlasy veľkú porciu hydratácie a zanechá ich žiarivé a vyživené. Oba produkty v sade PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle sa nielen starajú, ale aj nádherne voňajú.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle

  • PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle je kozmetická sada pre ženy a ich poškodené vlasy
  • Obsahuje šampón Pantene Intensive Repair, ktorý spoľahlivo zbavuje nečistôt a vyživuje každý vlas do hĺbky
  • Ďalej je súčasťou tejto sady balzam 3 Minute Miracle, čo je prvá pomoc pre poškodené vlasy a výsledky uvidíte už za tri minúty
  • Oba tieto produkty sady PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle nádherne voňajú a hydratujú

Obsah sady:
Šampón Pantene Intensive Repair 400 ml
Balzam Pantene 3 Minute Miracle 200 ml

Použitie šampónu Pantene Intensive Repair:
Naneste do vlhkých vlasov, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie šampónu Pantene Intensive Repair:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Dimethiconol, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Trideceth-10, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Použitie balzamu Pantene 3 Minute Miracle:
Na vlhké vlasy naneste balzam v množstve veľkosti orieška. Vmasírujte do celej dĺžky vlasov. Nechajte do vlasov vstrebať a potom opláchnite.

Zloženie balzamu Pantene 3 Minute Miracle:
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Stearyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic Acid, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Histidine, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Sodium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone


Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PANTENE Intensive Repair & 3 Minute Miracle.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií