Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml
5 1 hodnotení
Sprej na opaľovanie – pre dospelých, ochranný faktor 30, na telo, na všetky typy pokožky, objem 150ml - 126 €/1 l
Kód:  KSOP0186 Produktové číslo:  3574661181417
PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml

Sprej na opaľovanie Instant Glow spoľahlivo ochráni vašu pokožku pred škodlivým slnečným žiarením stredne vysokým ochranným faktorom a zároveň ju nádherne rozjasní. Prípravok obsahuje jemné, svetlo odrážajúce čiastočky, ktoré dodajú vašej pokožke žiarivý vzhľad a pomocou beta karoténu okamžite poskytne pokožke krásny zlatistý nádych, ktorý podčiarkne jej prirodzenú krásu aj bez použitia samoopaľovacích zložiek. Doprajte si opaľovací krém, s ktorým bude vaša pokožka príťažlivá už na pláži!

Sprej obsahuje prírodný beta karotén, oranžovo sfarbený pigment, ktorý v kombinácii s karamelom dodá pokožke jedinečný a perfektne ladený farebný tón. Opaľovací sprej pokožku spoľahlivo chráni proti UVA/UVB žiareniu, hydratuje ju, je odolný voči vode i potu a navyše pokožku okamžite skrášli. Prípravok sa rýchlo vstrebáva, nie je mastný a po nanesení nelepí. Nanáša sa pomocou spreja, ktorý aplikáciu uľahčuje a spríjemňuje. Chráňte svoju pokožku pred poškodením slnkom kvalitným opaľovacím prípravkom!

Aktívne látky:

  • Beta karotén - oranžovo sfarbený pigment, ktorý je zastúpený v rastlinách i ovocí v kombinácii s hnedkastým karamelom okamžite poskytuje prirodzený tón pleti
  • SPF 30 - chráni pokožku pred UVA/UVB žiarením

Použitie:
Nanášajte rovnomerne na čistú pokožku a nechajte vstrebať.

Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Etylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Izopropyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Triacontanyl PVP, Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Zea Mays Oil, Tribehenin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Mica, Silica, Disodium EDTA, penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzyl Alcohol, Parfum, Caramel, CI 77891, CI 17200

 

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Účinok
Ochranný, Opaľovací Hotovo!
Ochranný faktor
30 SPF Hotovo!
Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Ochranný, Opaľovací Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
30 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!
Typ prípravku
Sprej Hotovo!
Rozsah
Na telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Instant Glow Skin Illuminating Sun Spray SPF30 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií