AP+ nový vizuál AD homeoffice

PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón + elixír na vlasy

Zobraziť katalóg
PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón + elixír na vlasy
Sada – PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón 250ml + PLANTUR21 Nutri-kofeínový elixír 200ml
Kód:  KSVL2956s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón + elixír na vlasy Predaj skončil

PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón + elixír na vlasy

Kofeínová sada PLANTUR21 pomáha pri nedostatočnom raste vlasov. V sade nájdete Nutri-kofeínový šampón 250 ml a Nutri-kofeínový elixír 200 ml. Produkty predstavujú intenzívnu ochranu pred predčasným vypadávaním vlasov, starajú sa o ne, podporujú ich rast a zvyšujú ich odolnosť.

Kľúčové vlastnosti kofeínovej sady PLANTUR21

  • Cenovo zvýhodnená kofeínová sada PLANTUR21
  • Obsahuje Nutri-kofeínový šampón a Nutri-kofeínový elixír
  • Ochrana pred predčasným vypadávaním vlasov a podpora rastu nových vlasov
  • V zložení nájdete hodnotné mikroživiny
  • Kofeínová sada PLANTUR21 neobsahuje silikóny


Nutri-kofeínový šampón 250 ml

Nutri-kofeínový šampón PLANTUR21 je špičkový vlasový prípravok určený pre starostlivosť o farbené a poškodené vlasy. Jeho veľkou prednosťou je unikátny nutri-kofeínový komplex, ktorý preniká do vlasových folikul už po 120 sekundách pôsobenia prípravku a zabraňuje nedostatku energie vo vlasových korienkoch. Šampón chráni vlasy proti ich predčasnému vypadávaniu, navracia im energiu a dodáva veľa vitamínov. Jeho zloženie je obohatené o vápnik, horčík, zinok a kofeín, ktoré vlasy posilňujú a podporujú ich rast. Prípravok obsahuje tiež zvláčňujúce látky pre regeneráciu, ktoré napravujú vlasy zaťažované škodlivými vonkajšími vplyvmi. Neobsahuje silikóny, je preto vhodný aj pre jemné vlasy.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Citric Acid, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Biotin, Methylparaben, Propylparaben. 

Nutri-kofeínový elixír 200 ml

Vlasové tonikum PLANTUR21 je nutri-kofeínový elixír pre vaše vlasy. Obsahuje komplex účinných látok, ktoré dodávajú pokožke hlavy potrebnú energiu a vitamíny. Vhodné je najmä pre oslabené, poškodené a vypadávajúce vlasy. Obmedzuje vypadávanie vlasov, podporuje rast vlasov a posilňuje vlasové korienky.

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Biotin, alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, BHT, Citral.

Aktívne látky

Hodnotné mikroživiny v kofeínovej sade PLANTUR21 vynikajú svojimi blahodarnými účinkami a sú dôležité najmä pre zdravý a intenzívny rast vlasov.

Kofeín – podporuje rast vlasov
Biotín – reguluje energetickú rovnováhu vlasových korienkov
Zinok – je najdôležitejším stopovým prvkom vo vlasoch a rastovým faktorom pre zdravé korienky
Vápnik a horčík – zlepšujú odolnosť vlasov


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Farbené Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Rast, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PLANTUR21 Nutri-kofeínový šampón + elixír na vlasy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLANTUR21 Nutri-kofeinový šampon + elixír na vlasy.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií