PET Aplikace

PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml

Zobraziť katalóg
PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml
Sprej na vlasy vhodný na prevenciu a pri výskyte vší a hníd
Kód:  VLS12802 Produktové číslo:  8595117102911

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml Predaj skončil

PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml

Efektívny nástroj na prevenciu pri výskyte vší a hníd vo vašom okolí. Sprej na vlasy PREDATOR Repelent je veľmi šetrný k vlasom aj pokožke, ale zároveň poskytuje efektívnu ochranu pred napadnutím všami až na 24 hodín. Počas tejto doby sa neodporúča vlasy oplachovať vodou. Nevítané parazity odpudzuje vďaka osvedčenej látke IR 3535, t. j. široko používaný repelent proti zamoreniu a opätovnému napadnutiu všou detskou. Prípravok je vhodný na každodenné použitie, kým hrozí riziko nákazy a je bezpečný pre deti od 1 roka.

Kľúčové vlastnosti preventívneho spreja na vlasy PREDATOR Repelent

  • Prevencia pri výskyte vší a hníd v okolí
  • Sprej PREDATOR obsahuje účinnú látku IR 3535 – látka proti zamoreniu a opätovnému napadnutiu všou detskou
  • Je šetrný k vlasom aj pokožke hlavy
  • Efektívna ochrana po 24 hodín
  • Vhodný na každodenné použitie
  • Sprej na vlasy PREDATOR Repelent je bezpečný pre deti od 1 roka

Sprej PREDATOR Repelent ako prevencia aj akútnu pomoc

O preventívnych účinkoch už viete, ale výrobok sa dá okrajovo použiť aj pri akútnom výskyte vší a hníd. Látky obsiahnuté v spreji PREDATOR Repelent upchajú dýchacie ústrojenstvo parazitov a prerušia ich životné funkcie. Iba za 10 minút sa dospelé vši udusia a vývoj hníd je potlačený. Tie isté účinné látky uvoľnia prichytenie hníd a vy ich tak môžete ľahšie vyčesať alebo vymyť. Sprej na vlasy PREDATOR Repelent má teda viacero využití.

Použitie:
Sprej dôkladne pretrepte. Dostatočné množstvo peny votrite do vlasov a pokožky hlavy. Používajte počas doby vystavenia rizika nákazy. Po ukončení rizika umyte ošetrené miesta šampónom.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PREDATOR Repelent preventívny sprej 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PREDATOR Repelent Preventivní sprej 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PREDATOR Repelent megelőző spray 100 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií