Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen

Zobraziť katalóg
Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen
Manikúra 6-dielna, so semišovým puzdrom
Kód:  KSMA0204 Produktové číslo:  8595162103598
Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen Predaj skončil

Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen

Šesťdielna manikúrová sada PL 214ZV Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen. Táto súprava pomôcok je určená pre domácu manikúru a je uložená v krásnom semišovom puzdre. Všetky nástroje manikúry Premium Line sú vyrobené z kvalitného lesklého niklu. Čisté a pekne upravené nechty patria v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene, pričom starostlivosť o nechty nie je cudzia ako ženám, tak ani mužom. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie ale začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektnej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto kvalitná kozmetická súprava Premium Line bude skvelým pomocníkom pri vašej domácej manikúre! 

Kľúčové vlastnosti šesťdielnej manikúrovej sady Solingen Premium Line PL 214ZV 

  • 6-dielna luxusná manikúrová súprava Solingen Premium Line
  • Kvalitné a odolné materiály
  • Žlté semišové puzdro s guľatou chlopňou
  • Manikúrová súprava Solingen pokryje potreby domácej starostlivosti o nechty

Kvalitná výbava od značky Solingen

Manikúrová sada Solingen Premium Line 214ZV obsahuje nožnice na nechty, nožnice na kožičku, šikmú pinzetu, sklenený pilník s kamienkami Swarovski, vidličku na úpravu nechtového lôžka a obojstranný manikúrový nástroj. S týmito špičkovými nástrojmi bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať kedykoľvek budete potrebovať. K prehľadnému uloženiu nástrojov vám pomôže praktické puzdro, ktoré je súčasťou manikúry. Je vyrobené zo žltého semišu s guľatou chlopňou a vínovou farbou vo vnútri. Kozmetické súpravy Solingen sú vysokokvalitné manikúry, ktoré sa preslávili predovšetkým svojim špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Puzdrá súprav sú prakticky riešené a nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitného lesklého niklu. Stavte na kvalitu a kúpte si manikúru Solingen!


Parametre a špecifikácia

Materiál puzdra
Semiš Hotovo!
Počet nástrojov
6 Hotovo!
Materiál nástroja
Nikel Hotovo!

Materiál

Materiál puzdra
Semiš Hotovo!

Počet nástrojov

Počet nástrojov
6 Hotovo!

Materiál

Materiál nástroja
Nikel Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Premium Line Manikúrová sada 6-dielna PL 214ZV Made in Solingen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Line Manikúrová sada 6-dílná PL 214ZV Made in Solingen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 214ZV, Solingenben készült.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií