AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Prípravky do kúpeľa – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
CALYPSO
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné prípravky do kúpeľa. Cenových hitov v kategórii prípravky do kúpeľa máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší prípravky do kúpeľa? Potom sa pozrite do kategórie lacné prípravky do kúpeľa.
1 položka
4,9
CALYPSO Umývací kvet
Špongia – pre deti, pútko súčasťou
Cenová bomba
1 € Ušetríte 0,29 €
Na sklade > 50 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TM347

Prípravky do kúpeľa – cenové bomby, akcie

telová kozmetikaEpsomská soľ – účinky a použitie do kúpeľa Čo je epsomská soľ, aké má účinky na ľudský organizmus a akým spôsobom ju používať? Doprajte si kúpeľ s epsomskou soľou na uvoľnenie svalov, detoxikáciu organizmu aj doplnenie minerálov.
Šumivé bomby do kúpeľa sa starajú o pokožku, uvoľňujú svaly, slúžia na relaxáciu a môžu byť aj originálnym darčekom. Ich výroba pritom nie je vôbec zložitá.
Celulitída alebo pomarančová koža sa najčastejšie vyskytuje na stehnách či zadočku a svoju majiteľku dokáže poriadne potrápiť. Máme pre vás niekoľko tipov, ako sa zbaviť celulitídy alebo ako zmierniť jej prejavy.
A-DERMA – dostaňte atopický ekzém pod kontrolu Stalo sa svrbenie a škrabanie neoddeliteľnou súčasťou vášho života? Atopický ekzém dokáže život mimoriadne znepríjemniť. Predstavujeme nový rad EXOMEGA od A-DERMY. Vyskúšajte prípravky, ktoré dokážu zmierniť nepríjemné svrbenie už po prvom použití.
Rozmaznávanie seba samého nie je nikdy dosť. A práve upokojujúci relaxačný kúpeľ je jednou z činností, ktoré zaženie všetky chmáry a zároveň sa postará o vašu pokožku. Aby to stálo skutočne za to, pripravili som pre vás výber ošetrujúcich produktov v podobe luxusnej...
Možno vás prekvapí, že detský olej, ktorý si zvyčajne spájame iba so starostlivosťou o pokožku bábätiek, je všestranným pomocníkom, ktorý dokáže zastúpiť množstvo iných kozmetických výrobkov. Odlíči vodoodolnú maskaru, nahradí hydratačný krém aj olej do kúpeľa a zvládne...
Viac článkov

Prípravky do kúpeľa – cenové bomby, akcie

Kúpeľ je už sám o sebe relaxácia, ale môžeme si ho ešte spríjemniť rôznymi prípravkami do kúpeľa. Používajú sa napríklad soli do kúpeľa, oleje do kúpeľa, peny do kúpeľa, alebo napríklad kúpele do kúpeľa. Vybrať si môžete z rôznych značiek, napríklad prípravkov do kúpeľa Kneipp, NIVEA a ďalších.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií