Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prírodná a BIO telová kozmetika – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
KNEIPP
(1)
Účinok
Hydratačný
(1)
Vyživujúci
(1)
Špecifické zloženie
Bez parfumovania
(1)
S ureou
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné prírodná a BIO telová kozmetika. Cenových hitov v kategórii prírodná a BIO telová kozmetika máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší prírodná a BIO telová kozmetika? Potom sa pozrite do kategórie lacné prírodná a BIO telová kozmetika.
1 položka
4,5 20×
KNEIPP Krém na ruky Pupalka 50 ml
Krém na ruky – vhodný na citlivú pokožku, hydratačný a vyživujúci, bez parfumovania a s ureou, unisex, vyhotovenie: prírodné, aktívne látky: mandľový olej, pantenol, pupalkový olej, urea a vitamín E, bez parfumovania, objem 50ml - 93,80 €/1 l
Cenová bomba
4,69 € Ušetríte 0,80 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TM488

Prírodná a BIO telová kozmetika – cenové bomby, akcie

starostlivosť o teloObjavte silu kúpeľových solí Kneipp Soli do kúpeľa Kneipp patria medzi najkvalitnejšie produkty, vďaka ktorým si môžete dopriať uvoľňujúci, relaxačný aj regeneračný kúpeľ na povzbudenie vášho tela i mysle. Vyskúšajte napríklad kúpeľovú soľ Kneipp pre dokonalý odpočinok, soľ uvoľňujúcu svaly a kĺby alebo...
Semante by Naturalis je prírodná kozmetika, ktorá je určená pre jedincov s veľmi citlivou pleťou, ktorí neznesú konvenčné kozmetické prípravky. Prečítajte si, čo vám táto značka môže ponúknuť.
Či už ich počúvate od kamarátok, čítate na internete alebo vídate v televízory, je ich všade plno. Čoho? Predsa mýtov o líčení. Uistite sa, či nejakému z nich náhodou neveríte.
bez odpadovZero-waste v domácnosti Ľudstvo produkuje obrovské množstvo odpadu, čo má devastujúci vplyv na životné prostredie. Ako môže každý z nás prispieť k ochrane našej planéty? Riešením je koncept zero-waste domácnosti, teda život len ??s minimálnou produkciou odpadu. A nie je to tak ťažké, ako by sa...
Možno už ste niekde počuli, že by ste mali konzumovať BIO potraviny, používať prírodnú kozmetiku a domácnosť upratovať EKO prostriedkami. Neviete, čo si pod týmito pojmami predstaviť? Tak sa začítajte do nášho článku, kde sa to dozviete.
Viac článkov
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií