AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

RADOX Feel Free 200 ml

Zobraziť katalóg
RADOX Feel Free 200 ml
4,5 2 hodnotení
Sprchový gél pre ženy, dokonale čistí pokožku tela - 12,95 €/1 l
Kód:  SG498 Produktové číslo:  8710908535987

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RADOX Feel Free 200 ml

Sprchový gél Radox Feel Free s objemom 200 ml sa o pokožku stará, šetrne ju umýva a zbavuje nečistôt. Zanecháva ju dokonale čistú, hebkú a vláčnu. Vyznačuje sa dlhotrvajúcou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody, ktorá sa postupne uvoľňuje dotykom až 12 hodín. Intenzívna vôňa pokožku prevoňajú, dodá energiu a navodí pocit sviežosti počas celého dňa. Po sprchovaní bude vaša pokožka maximálne čistá, príjemne voňajúca a osviežená. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu RADOX Feel Free s dlhotrvajúcou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody

  • Sprchový gél Radox Feel Free pre všetky typy pokožky
  • S intenzívnou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody
  • Dlhotrvajúca vôňa sa postupne uvoľňuje až 12 hodín
  • Dodáva energiu a sviežosť po celý deň
  • Gél pokožku šetrne umýva a zbavuje nečistôt

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku tela, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou. Vyhnete sa kontaktu s očami.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Acrylates copolymer, Parfum, Acrylamidopropyltrimonium chloride/acrylamide copolymer, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Glycerin, Hydrolized milk protein, Magnesium nitrate, Polyurethane crosspolymer-2, Urea, Xanthan gum, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19040, CI 42090

Odporúčanie:
Prípravok je len na vonkajšie použitie. Používajte ho len podľa pokynov. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď dôkladne vypláchnite čistou vodou. Nepoužívajte na poškodenú pokožku a pokiaľ dôjde k podráždeniu, prerušte používanie.


Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RADOX Feel Free 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RADOX Feel Free 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RADOX Feel Free 200 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií