AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REDKEN Curvaceous Ringlet 180 ml

Zobraziť katalóg
REDKEN Curvaceous Ringlet 180 ml
5 4 hodnotení
Krém na vlasy – pre ženy, na normálne vlasy, bez fixácie, zvlňujúci účinok, pre väčší objem, chráni vlasy pred UV žiarením, objem 180 ml - 99,44 €/1 l
Kód:  KSVL1635 Produktové číslo:  884486095237

REDKEN Curvaceous Ringlet 180 ml

Stylingové mlieko Redken Curvaceous Ringlet je špeciálny kozmetický prípravok pre tvarovanie vlnitých a kučeravých vlasov. Zlepšuje upraviteľnosť vlasov a perfektne drží stabilitu účesu. Pre vynikajúce výsledky vášho snaženia doporučujeme používať toto stylingové mlieko pred natáčaním alebo kulmovaním vašich vlasov.

Jemné mlieko ovládne vaše vlasy, dodá im kontrolu, definíciu, ľahké držanie a prirodzene zdravý vzhľad. Prípravok vytvára dlhotrvajúce vlny s úžasnou pružnosťou a leskom. Nový unikátny Curl Memory Complex vlasy posilňuje, vyživuje a dodáva im brilantný lesk. Kryštály cukru pohlcujú vlhkosť a reaktivujú prirodzenú pružnosť vlasu. Olej Moringou obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré vlasy hydratujú a vyživujú. Interlock Protein Network ™ obsahuje tri kľúčové zložky, ktoré hĺbkovo vyživujú a posilňujú vlasy zvnútra aj na povrchu. UV filtre chránia farbu vašich vlasov pred vyblednutím.

Toto špeciálne stylingové mlieko vám pomôže vaše neposlušné vlasy upraviť bez zbytočného zaťaženia. Vlasy budú upravené a nádherne rozžiarené. Doprajte luxusnú starostlivosť vašim vlasom!

Aktívne látky:

  • Curl Memory Complex vlasy posilňuje, vyživuje a dodáva im brilantný lesk.
  • Olej Moringou obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré vlasy do hĺbky hydratujú a vyživujú.
  • Interlock Protein Network ™ obsahuje tri kľúčové zložky, ktoré dokonale vyživujú a posilňujú vlasy zvnúta aj na povrchu.


Typ vlasov:
Pre vlnité a kučeravé vlasy.

Použitie:
Naneste na umyté, uterákom presušené vlasy a vyfúkajte alebo nechajte voľne uschnúť.

Objem:
180 ml

Zloženie:
Aqua/Water, Propylene Glycol, Dimethicone, Phenoxythanol, Polyquaternium-11, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceterayrl Alcohol, Parfum/Fragrance, Hydroxypropyl Guar, Caprlyl Glycol, Ceteth-10 Phosphate, Styrene/Acrylates Copolymer, Laureth-4, Laureth-23, Hydrolyzed Soy Protein, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Hydrolyzed Vegetable Protein, PG-Propyl Silanetroil, Argnine, Hexyl Cinnimal, Sodium Chloride, Linalool, Fumaric Potassium, Disodium Laureth Sulfosccinate, Tocopherol.

 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Typ produktu
Krém Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Objem, Zvlnenie Hotovo!
Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Zvlnenie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Normálne Hotovo!

Objem

Objem
180 ml Hotovo!

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie
Bez fixácie Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
UV žiarením Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REDKEN Curvaceous Ringlet 180 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN Curvaceous Ringlet 180 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Redken Curvaceous Ringlet haj tej 180 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií