Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l

Zobraziť katalóg
REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l
4,0 8 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: jemné, účinok: objem
Kód:  KSVL2780 Produktové číslo:  884486270405
REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l Predaj skončil

REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l

Šampón Redken High Rise Volume Shampoo s objemom 1 000 ml je vhodný najmä pre starostlivosť o jemné vlasy bez objemu. Vlasom dodáva bohatý objem už od korienkov, poskytuje im potrebnú výživu a zanecháva ich prirodzene lesklé. Jeho jemná a ľahká textúra sa šetrne stará o pokožku hlavy, vlasy dokonale vyčistí a posilní. Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť a kúpte si tento špičkový šampón pre maximálny objem vlasov.

Účinky:
Vaše vlasy získajú bohatý objem a výživu, budú nádherne lesklé, hebké a plné pohybu, žiariace prirodzeným a zdravým dojmom.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do vlhkých vlasov, ľahkými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom šampón z vlasov dôkladne opláchnite.

Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä pre jemné vlasy bez objemu.

Objem:
1 000 ml

Zloženie:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Hexylene Glycol, Parfum / Fragrance, Aminopropyl Triethoxysilance, Acrylates Copolymer, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Alcohol Denat., Polyquaternium-30, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN High Rise Volume Shampoo 1000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REDKEN High Rise Volume sampon 1 l.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií