AlzaBoxy Q1 Aplikace

RENOVALITY Olej Ruža 100 ml

Zobraziť katalóg
RENOVALITY Olej Ruža 100 ml
4,5 4 hodnotení
Masážny olej – vhodný na citlivú, suchú a zrelú pleť, hydratačný, regeneračný, upokojujúci, aktívna látka ružový olej, s prírodnými olejmi, prírodné zloženie, objem 100 ml - 129 €/1 l
Variant
Kód:  KSTE1194 Produktové číslo:  8594180030817 Stránky výrobcu

RENOVALITY Olej Ruža 100 ml

Rozmaznávajte svoju pokožku s luxusným telovým olejom Renovality Ruža. Ružový esenciálny olej sa vyrába parnou destiláciou púčikov ruže damašskej a prospeje vášmu telu i mysli. Ružový olej pokožku regeneruje a zanecháva ju omladenú a dlhodobo hydratovanú. Je vhodný pre zrelú, suchú i citlivú pokožku. Užívajte si zamatovo hebkú pokožku a zahaľte sa do omamnej ružovej vône s ošetrujúcim telovým olejom Ruža od Renovality.

Prečo si zamilujete telový olej Ruža Renovality?

  • Vzácny olej získavaný z púčikov ruže damašskej pokožku omladzuje a dlhodobo hydratuje
  • Ružový olej pokožku upokojí a nádherne prevonia
  • Olej je vhodný pre starostlivosť o zrelú, suchú i citlivú pleť
  • Rozmaznávajte svoju pokožku i zmysly s telovým olejom Ruža od Renovality

Zloženie:
Triticum Vulgare Germ Oil, Rosa Damascena Flower Oil.
Alergénne zložky: Citronellol, Geraniol, Metyleugenol, Linalool, Isoeugenol, Eugenol, Farnesol.

Použitie:
Pumpičkou odoberiete z fľaštičky požadované množstvo oleja do ruky, v dlaniach prehrejete a potom aplikujete vmasírovaním na pokožku. Pri používaní odporúčame olej zriediť alkoholom alebo vodou (1 diel oleja na 10 dielov alkoholu/vody). Ak použijeme na riedenie vodu, docielime optimálneho rozptýlenia oleja vo vode pridaním malého množstva mlieka. Používajte na navlhčenú pokožku. Olej je ďalej vhodný do kúpeľov, na lokálnu aplikáciu na kožu i karomaterapeutickému použitiu.

Produktové línie: RENOVALITY Tělový Olej 100 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RENOVALITY Olej Ruža 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RENOVALITY Olej Růže 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RENOVALITY Rózsaolaj 100 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií