AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml
Čistič štetcov – na štetce
Kód:  DEKO4528 Produktové číslo:  5057566408066

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml Predaj skončil

REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml

Antibakteriálny čistiaci sprej REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray je špeciálne vyvinutý na čistenie a dezinfekciu kozmetických štetcov a špongií na make-up. V jednom rýchlom kroku bez nutnosti použitia vody zbaví štetce všetkých nečistôt, ako sú zvyšky kozmetických prípravkov, prach, maz či pot, a zároveň účinne zlikviduje baktérie. Čistič obsahuje antibakteriálne činidlo zaisťujúce perfektnú sterilizáciu štetcov, vďaka čomu je následné líčenie hygienicky čisté. Prípravok nebol testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti antibakteriálneho čistiaceho spreja na kozmetické štetce REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray

  • Čistič na štetce REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray v spreji
  • Skvele slúži na vyčistenie a dezinfekciu kozmetických štetcov bez použitia vody
  • Špeciálne vyvinuté zloženie obsahuje antibakteriálne činidlo na okamžitú sterilizáciu
  • Sprej zanecháva štetce perfektne čisté
  • Zaručuje hygienicky čisté líčenie
  • Prípravok je vhodný aj pre vegánov

Použitie:
Prípravok nastriekajte na štetec a pomocou suchej vreckovky utrite. Štetec nechajte voľne uschnúť na vzduchu, neoplachujte.

Zloženie:
Aqua (WATER, EAU), Alcohol Denat., Hamamelis Virginiana Water, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Parfum (fragrance), Phenoxyethanol, Sucrose Laurate, Sodium Chloride, Chlórhexidín Diundecylenate, Ethylhexylglycerin.

Upozornenie:
Pri používaní držte mimo zdroja tepla, iskier, otvoreného ohňa a horúcich povrchov. Pokiaľ dôjde k začervenaniu alebo svrbeniu pokožky, prestaňte prípravok používať. Nestriekajte na tvár.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION Anti-Bacterial Brush Cleansing Spray 100 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií