PET PET

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g

Zobraziť katalóg
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g
Kontúrovacia paletka vhodná na zvýraznenie (kontúrovanie) a rozjasnenie pleti
Kód:  DEKO3276 Produktové číslo:  5057566124805
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g Predaj skončil

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g

Kontúrovacia paletka REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time s obsahom 4 g je nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada líči. Obsahuje kontúrovací a rozjasňujúci púder, pomocou ktorých dokonale vytvarujete tvár a zvýrazníte jej črty. Tmavší odtieň skvele slúži na vykreslenie kontúr, rozjasňovač naopak zvýrazní vybrané partie tváre a dodá im žiarivý vzhľad. Maslová textúra uľahčuje ich nanášanie. Odtieň Sands of Time je ideálny na svetlé typy pleti. Prípravok je vďaka rastlinnému zloženiu vhodný aj pre vegánov. Nenahraditeľný pomocník do každej kabelky.

Kľúčové vlastnosti kontúrovacej paletky REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time na kontúrovanie a rozjasnenie pleti

  • Kontúrovacia paletka REVOLUTION PRO Sculpt and Glow s kontúrovacím a rozjasňujúcim púdrom
  • Perfektne zvýrazňuje kontúry tváre
  • Rozjasňovač dodáva pleti žiarivý vzhľad
  • Maslová textúra umožňuje jednoduchú aplikáciu
  • Zloženie je vhodné pre vegánov
  • Odtieň Sands of Time je ideálny na svetlé odtiene pleti

Odtieň:
Sands of Time

Použitie:
Aplikujte na líca, hrany nosa, krk, pod čeľusť, lícne kosti, nad obočie, či pod oči. Môžete použiť aj na kľúčne kosti a ramená. Tmavší odtieň používajte na potlačenie, svetlejší na zvýraznenie vybraných častí tváre.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný na všetky typy pleti.

Zloženie:
Mica, Dimethicone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77742 (Manganese Violet), CI 15850 (Red 7). Highlight INGREDIENTS (INGRÉDIENTS): Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dimethicone, Silica, Synthetic Mica, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40).


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Sands of Time 4 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií