AD homeoffice AD homeoffice

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g

Zobraziť katalóg
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g
Kontúrovacia paletka vhodná na zvýraznenie (kontúrovanie) a rozjasnenie pleti
Kód:  DEKO3622 Produktové číslo:  5057566124812
REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g Predaj skončil

REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g

Kontúrovacia paletka REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights s obsahom 4 g je nádherným darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada líči. Obsahuje kontúrovací a rozjasňujúci púder, pomocou ktorých dokonale vytvaruje tvár a zvýrazní jej črty. Tmavší odtieň skvele slúži na vykreslenie kontúr, rozjasňovač naopak zvýrazní vybrané partie tváre a dodá im žiarivý vzhľad. Maslová textúra uľahčuje ich nanášanie. Odtieň Savanna Nights je ideálny pre tmavé typy pleti. Prípravok je vďaka rastlinnému zloženiu vhodný aj pre vegánov. Nenahraditeľný pomocník do každej kabelky.

Kľúčové vlastnosti kontúrovacej paletky REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights na kontúrovanie a rozjasnenie pleti

  • Kontúrovacia paletka REVOLUTION PRO Sculpt and Glow s konturovacím a rozjasňujúcim púdrom
  • Perfektne zvýrazňuje kontúry tváre
  • Rozjasňovač dodáva pleti žiarivý vzhľad
  • Maslová textúra umožňuje jednoduchú aplikáciu
  • Zloženie je vhodné pre vegánov
  • Odtieň Savanna Nights je ideálny pre tmavé odtiene pleti

Odtieň:
Savanna Nights

Použitie:
Aplikujte na líca, hrany nosa, krk, pod čeľusť, lícne kosti, nad obočie či pod oči. Môžete použiť aj na kľúčne kosti a ramená. Tmavší odtieň používajte na potlačenie, svetlejšie na zvýraznenie vybraných častí tváre.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Zloženie:
Mica, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides). Highlight Ingredients : Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dimethicone, Synthetic Mica, Silica, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides) .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights 4 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION PRO Sculpt and Glow Savanna Nights (4 g).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií