Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

REVOLUTION SKINCARE 2,5 % Glycolic Acid Tonic 200 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE 2,5 % Glycolic Acid Tonic 200 ml
4,8 5 hodnotení
Pleťové tonikum vhodné na dočistenie pleti, ideálne na typ pleti: normálna - 50 €/1 l
Kód:  KSPL2452 Produktové číslo:  5057566127653
REVOLUTION SKINCARE 2,5 % Glycolic Acid Tonic 200 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE 2,5 % Glycolic Acid Tonic 200 ml

Pleťové tonikum Revolution Skincare 2,5 % Glycolic Acid Toner je exfoliačné tonikum s 2,5 % koncentráciou kyseliny glykolovej. Tonikum skvele vyčistí pleť a odstráni z jej povrchu odumreté kožné bunky, takže pokožka bude viditeľne zdravá, svieža a žiarivá. Súčasne podporí aj tvorbu kolagénu v pokožke, čo prispeje k jej vyhladeniu a spevneniu. Účinky kyseliny glykolovej navyše podporí obsiahnutý výťažok z hamamelu, ktorý zatočí s rozšírenými pórmi. Aloe vera spolu s ženšenom zase pleť upokojí a zregeneruje, poskytne jej hydratáciu a krásne ju rozjasní. Pleťové tonikum je vhodné na všetky typy pokožky, vrátane citlivej.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika Revolution Skincare 2,5 % Glycolic Acid Toner

  • Vysoko účinné pleťové tonikum z dielne londýnskej značky Makeup Revolution
  • Exfoliačné pleťové tonikum s 2,5 % koncentráciou kyseliny glykolovej
  • Vyčistí pleť, odstráni odumreté kožné bunky, osvieži a tonizuje pokožku
  • Stimuluje tvorbu kolagénu pre vyhladenú a spevnenú pleť
  • Minimalizuje rozšírené póry, hydratuje a regeneruje pokožku
  • Bohaté zloženie s obsahom extraktov z vilínu, ženšenu a Aloe vera
  • Revolution Skincare tonikum zanechá pleť čistú, upokojenú, sviežu a rozjasnenú
  • V ponuke tonikum s dvojitou koncentráciou kyseliny glykolovej (2,5 % a 5 %)

Aktívne látky:
Kyselina glykolová (2,5 %) – AHA kyselina, podporuje regeneráciu pokožky, má skvelé exfoliačné účinky, vyhladzuje hrubú textúru pleti, čistí a sťahuje rozšírené póry, hydratuje a tonizuje pokožku, stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke
Ženšen – rozjasňuje a harmonizuje pokožku, urýchľuje regeneráciu, hydratuje, má anti-age účinky
Aloe vera – upokojuje a hydratuje pleť, má silné regeneračné, upokojujúce a hojivé účinky, je antioxidant, navracia pleti pružnosť
Vilín – minimalizuje póry, upokojuje a regeneruje pokožku, priaznivo pôsobí na ekzémy, akné a iné kožné problémy

Spôsob použitia:
Pomocou vatového tampónu namočeného v pleťovom toniku vyčistite pokožku. Nanášajte na čistú pleť tváre a krku. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov aplikujte 2-krát denne, ráno a večer. Ak sa objavilo začervenanie alebo podráždenie pokožky, prerušte používanie pleťového tonika. Pri aplikácii dbajte, aby prípravok nevnikol do očí.

Upozornenie:
Kozmetické prípravky s obsahom kyseliny glykolovej môžu zvýšiť citlivosť pokožky na účinky slnečného žiarenia. Počas používania preto obmedzte pobyt na priamom slnku a používajte ochranné prostriedky s dostatočne vysokým SPF ochranným faktorom.

Tip:
Ak vyžadujete vyššie exfoliačné účinky, alebo vaša pleť má už na kyselinu glykolovú vytvorenú toleranciu, použite tonikum s vyššou 5 % koncentráciou kyseliny glykolovej.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Glycolic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Poloxamer 184, Dipropylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Alcohol, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoamphodiacetate, Urea, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Dehydroacetic Acid, Disodium Edta, Glycerin, Panax Ginseng Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coumarin, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Benzoate, Citronellol, Potassium Sorbate, Ci 15985 (Yellow 6).


Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION SKINCARE 2,5 % Glycolic Acid Tonic 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE 2.5% Glycolic Acid Tonic 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE 2.5% Glycolic Acid Tonic 200 ml-es arctonik.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií