AlzaPlus+ drogerie PET

REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml
Darčeková sada kozmetiky – na hydratáciu a rozjasnenie pleti - 13 €/100 ml
Kód:  PLK702 Produktové číslo:  5057566150934
REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml

Pokiaľ chcete zdravú a rozžiarenú pleť, vyskúšajte kozmetickú sadu REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum&Spritz. Zloženie oleja a hydratačného spreja pleť rozjasňuje a dodáva jej zdravý vzhľad. Superfriut Extract obsahuje antioxidanty, ktoré podporujú kožnú bariéru a pleť chránia pred vonkajšími faktormi. Superfruit Extrakt slúži aj ako podkladová báza pod make-up, alebo ako sérum, ktoré dodá vašej pleti lesk. V doplnení o Superfruit Essence Spray, v ktorom je obsiahnutý výťažok z čučoriedky, vašu pleť chráni pred poškodením a obnovuje ju. Ide o vegánsky výrobok.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum&Spritz 130 ml

  • Kozmetická sada REVOLUTION SKINCARE rozžiari vašu pleť a dodá jej zdravý vzhľad
  • Obsahuje olej bohatý na antioxidanty a hydratačný sprej
  • Olej podporuje kožnú bariéru a chráni pleť pred vonkajšími faktormi
  • Superfruit Extrakt slúži ako primer alebo sérum
  • Ide len o vegánsky výrobok

Vegánske zloženie

Superftuit Extrakt obsahuje extrakt z čučoriedky, ktorá má antioxidačné účinky. Neobsahuje žiadne deriváty a oleje, je bez lepku a alkoholu. Superfruit Essence Spray je len na vegánskej báze.

Použitie:
Pred použitím dôkladne očistite pleť a usušte. Následne naneste pár kvapiek na tvár a vmasírujte do pleti. To všetko po použití séra, ktoré je na báze vody.

Zloženie Superfruit Extract:
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, XANTHAN GUM, TAMARINDUS INDICA (TAMARIND) SEED POLYSACCHARIDE, SODIUM BENZOATE, MICA (CI 77019), POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, SILICA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA (CABBAGE PALM) FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE (LYCIUM) FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT, GLUCOSE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Zloženie Superfruit Spritz:
AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2)


Parametre a špecifikácia

Objem
130 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Telový olej, Telový sprej Hotovo!

Objem

Objem
130 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Telový olej, Telový sprej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE Superfruit Serum & Spritz 130 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií