Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml
5 1 hodnotení
Pleťová maska umývacia, , typ pleti:
Kód:  KSPL2414 Produktové číslo:  5057566118644

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml

Vyskúšajte vizuálne atraktívnu pleťovú masku Revolution Skincare x Jake – Jamie Watermelon Hydrating Face Mask. Hydratačná a vyživujúca pleťová maska patrí do kolekcie Feed your face, ktorú pre Revolution vytvoril známy beauty bloger Jake Jamie. Výživná pleťová maska vyniká exfoliačnými a hydratačnými účinkami. Vašu pleť zjemní, zvláčni a šetrne zbaví odumretých kožných buniek, a to pomocou peelingových čiastočiek z kivi a vodného melóna. Prírodné zloženie pleťovej masky bude vašu pokožku rozmaznávať a zanechá ju hydratovanú a žiarivú. Vaše zmysly poteší vôňou vodného melóna. Tak nakŕmte svoju pleť. Revolučne a ľahko.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating

  • Vizuálne atraktívna pleťová maska od londýnskej značky Makeup Revolution
  • Hĺbkovo hydratačná a vyživujúca pleťová maska z kolekcie Feed your face
  • Hravú a výživnú kolekciu vytvoril známy beauty bloger Jake Jamie
  • Výživná pleťová maska s vynikajúcimi exfoliačnými a hydratačnými účinkami
  • Pleť zjemní, zvláčni a šetrne zbaví odumretých kožných buniek
  • Prírodné zloženie s obsahom peelingových čiastočiek z kivi a vodného melóna
  • Extra voňavá starostlivosť pre hydratovanú, hodvábne jemnú a žiarivú pokožku

Aktívne látky:

  1. Glycerín – optimálne hydratuje a pomáha s ochranou kožnej bariéry, udržuje prirodzený obsah tuku a vlhkosti v pokožke
  2. Semienka kivi – na jemný peeling pleti, pre jej zjemnenie a intenzívne čistenie, je vhodný na všetky typy pleti, olej z jadierok kivi zlepšuje elasticitu pleti a vyhladzuje vrásky, používa sa na starostlivosť o suchú a podráždenú pokožku, obsahuje vitamín C, regeneruje podráždenú pokožku
  3. Extrakt z vodného melóna – zjemňujúca a parfumačná zložka, šetrne čistí pokožku a dokonale ju zvláčňuje, vyniká vysokým obsahom účinných látok, obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vitamíny z radu B a vitamín A, ďalej minerály (ako sú horčík, draslík, sodík, zinok , vápnik a železo), sladká vôňa vodného melóna osviežuje unavenú pokožku a povzbudzuje myseľ.

Spôsob použitia:
Masku naneste v tenkej vrstve na vyčistenú tvár, jemne ju vmasírujte do pokožky. Vyhnite sa pritom oblasti okolo očí. Nechajte masku pôsobiť po dobu 10 – 15 minút. Potom ju dôkladne zmyte vlažnou vodou. Používajte 1 až 2krát týždenne.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Masky s obsahom ílu môžu u niektorých typov pleti spôsobiť dočasné začervenanie. Pred použitím na tvári výrobca odporúča vykonať test na krku. Masku skladujte na chladnom, suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Typ pleti:
Všetky typy pleti

Tip:
Zjednodušte si nanášanie pleťovej masky pomocou obojstranného štetca na masky Revolution Skincare Double Ended Masking Brush. S touto skvelou vychytávkou bude aplikácia masky hračka. Silikónový koniec poslúži na nanesenie masky na tvár, štetinovým koncom masku perfektne vmasírujete do pokožky. Obojstranný štetec na masky je ideálny nástroj na presnú a hygienickú aplikáciu všetkých typov pleťových masiek.

Zloženie:
Glycerin, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Aqua/Water/Eau,Carbomer, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Denatonium Benzoate, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Objem
50 ml Hotovo!
Typ
Umývacia Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ

Typ
Umývacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!
Produktové línie: REVOLUTION SKINCARE 50 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE x Jake Jamie Watermelon Hydrating 50 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií