Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g

Zobraziť katalóg
REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g
Maskara , typ maskary: vodoodolná, farba: čierna, efekt: predĺženie rias a objem
Kód:  DEKO1981 Produktové číslo:  5057566076647 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g Predaj skončil

REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g

Vodoodolná dlhotrvajúca maskara pre objem a dĺžku REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution čiernej farby je skvelou skrášľujúcou pomôckou každej ženy pre perfektné nalíčenie. Riasy viditeľne predĺži a dodá im bohatý objem. Zanechá ich oddelené a maximálne husté. Zintenzívni pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou štetca v tvare presýpacích hodín sa vám bude presne aplikovať a ľahko vytvoríte nádherné krivky. Jej vysoko pigmentovaná vodoodolná formula po nanesení rýchlo zasychá, nerozmazáva sa, nezlepuje a nevytvára žiadne hrudky. Vďaka prírodnému zloženiu je maskara vhodná aj pre vegánov. Právom sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution sú výrazne dlhé a husté riasy s neskutočným objemom. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Obsah:
30 g

Zloženie:
ISODODECANE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT (BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT), CITRIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES)

Parametre a špecifikácia

Typ
Vodoodolná Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Vodoodolná Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií