Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml
Zosvetľovač vlasov dĺžka trvania: permanentná, na profesionálne použitie
Kód:  KSVL4343s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml

Hľadáte ten pravý zosvetľovač vlasov? Vyskúšajte SCHWARZKOPF GLISS COLOR. Iste nebudete ľutovať! Tento zosvetľovač urobí vaše vlasy ešte krajšie a zosvetlí ich bez stôp nepekných žltých efektov. SCHWARZKOPF GLISS COLOR obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá im dodá potrebnú hydratáciu, a vďaka tomu vlasy nevysušuje a chráni ich. Systém Color Care zase zabezpečí, že sa farbiace pigmenty dostanú hlboko do vlasových vlákien, a tak je farba omnoho sýtejšia. Vďaka farbe SCHWARZKOPF GLISS COLOR budú vaše vlasy žiarivé, viditeľne zdravšie a krásne.


Kľúčové vlastnosti Extra zosvetľovača vlasov SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Plus

  • Zosvetľovač vlasov s dlhotrvajúcim efektom
  • SCHWARZKOPF GLISS COLOR perfektne kryje šediny
  • Zosvetlí vaše vlasy až o 9 odtieňov a dodá im prirodzenú blond farbu
  • Vďaka systému Color Care preniká hlboko do vlasových vlákien
  • Zloženie obohatené  kyselinou hyalurónovou vlasy dokonale hydratuje
  • SCHWARZKOPF GLISS COLOR pre sýtu farbu a starostlivosť

Na prvý pohľad krásne, zdravé a silné vlasy

Vedeli ste, že pokožka na našej hlave starne a slabne podobne ako naša tvár? Je teda dôležité dopriať jej rovnakú starostlivosť, akú venujeme svojej tvári. Kyselina hyalurónová je už dlhé roky známa svojimi pozitívnymi účinkami a blahodarnosť v kozmetickom priemysle. SCHWARZKOPF GLISS COLOR obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá chráni vaše vlasy pred poškodením a ošetruje ich nielen počas farbenia, ale aj po ňom.


Príprava a miešanie farby

Než začnete s aplikáciou farby SCHWARZKOPF GLISS COLOR, pripravte si ochranný odev a hodinky tak, aby ste podľa nich mohli kontrolovať dobu pôsobenia. Prikryte si odev a nasaďte si priložené rukavice. Odskrutkujte uzáver aplikačnej fľaštičky. Otvorte tubu s farbiacim krémom a tŕňom v uzávere prerazte membránu tuby a vytlačte všetok jej obsah do aplikačnej fľaštičky. Aplikačnú fľaštičku opäť dôkladne uzatvorte a všetky zložky v nej dôkladne premiešajte, kým nevznikne hladký krém. Nakoniec odskrutkujte vrchný uzáver a začnite ihneď s nanášaním.

UPOZORNENIE: Pri niektorých odtieňoch dochádza v priebehu farbenia k zmene farby farbiacej zmesi. Táto zmena farby nemá žiadny vplyv na konečný farebný výsledok.

Úplné zafarbenie vlasov

Ak používate permanentnú farbu prvýkrát alebo je farbená časť vašich vlasov úplne odrastená, odporúčame vám nasledovnú aplikáciu. Naneste pripravenú zmes farby SCHWARZKOPF GLISS COLOR, prameň po prameni, od zátylku dopredu, na celej dĺžke vlasov a rovnomerne ju rozotrite, až sú pokryté všetky vlasy. Ihneď odstráňte farebné škvrny na koži. Farbiacu zmes nechajte pôsobiť 30 minút.

Farbenie odrastených vlasov

Ak boli vaše vlasy farbené a sú viditeľné odrastené vlasy alebo, ak sú končeky vašich vlasov tmavšie alebo v zlom stave, odporúčame nasledovný spôsob aplikácie. Na tento účel vykonajte čiastočnú aplikáciu a vytvorte cestičku špicou aplikačnej fľaštičky farby SCHWARZKOPF GLISS COLOR. Najprv naneste farbiacu zmes len na odrastené vlasy. Vmasírujte zmes končekmi prstov pozdĺž cestičky ku korienkom odrastených vlasov (rukavice si nechajte nasadené). Opakujte tento postup na všetkých odrastených častiach vlasov. Farbiacu zmes nechajte pôsobiť 20 minút. Naneste zvyšok farbiacej zmesi na zvyšné vlasy a nechajte pôsobiť ďalších 10 minút. Pri odtieňoch 9-1, 10-1, 10-2 a 10-4 aplikujte farbiacu zmes iba ku korienkom a nechajte ju pôsobiť 35 minút. Naneste zvyšok farbiacej zmesi na zvyšné vlasy a nechajte pôsobiť maximálne 10 minút.

Oplachovanie a následná starostlivosť

Pred oplachovaním farby SCHWARZKOPF GLISS COLOR si opäť nasaďte rukavice. Na konci doby pôsobenia vlasy dôkladne oplachujte teplou vodou, kým nepotečie úplne číra voda. Ako následnú starostlivosť naneste do vlhkých vlasov ošetrujúcu masku. Nechajte ošetrujúcu masku pôsobiť 2 minúty a potom ju dôkladne opláchnite. Po aplikácii ošetrujúcej masky budú vlasy jemné, žiarivé a ľahko sa rozčešú.


Zloženie:
Zosvetľujúci krém:
Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, ethanolamine, coconut alcohol, arginine, lysine HCl, sodium laureth sulfate, bis-cetearyl amodimethicone, succinic acid, potassium hydroxide, ammonium sulfate, parfum (fragrance), ceteareth-20, sodium silicate, etidronic acid, linalool, benzyl salicylate, citronellol, geraniol, limonene, CI 77007 (ultramarines) Vyvíječ: aqua (water, eau), hydrogen peroxide, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, ceteareth-20, sodium cetearyl sulfate, cera alba (beeswax, cire d´abeille), etidronic acid, potassium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate, sodium sulfate
Posilňovač pre blond vlasy:
Potassium persulfate, sodium silicate, sodium persulfate, ammonium persulfate, aqua (water, eau), silica, disodium EDTA, potassium sulfate, ammonium sulfate, sodium sulfate.
Ošetrujúca maska:
Aqua (water, eau), cetearyl alcohol, isopropyl myristate, behentrimonium chloride, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, dimethylsilanol hyaluronate, panthenol, cocodimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, hydrolyzed keratin, stearamidopropyl dimethylamine, cetyl palmitate, dimethicone, phenoxyethanol, citric acid, isopropyl alcohol, parfum (fragrance), methylparaben, glycerin, cetrimonium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, linalool, hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol.


Parametre a špecifikácia

Objem
60 ml Hotovo!
Podľa radu
Gliss Color Hotovo!
Odtieň
Blond Hotovo!
Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Odfarbenie či zosvetlenie Hotovo!

Objem

Objem
60 ml Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Gliss Color Hotovo!

Odtien

Odtieň
Blond Hotovo!

Vlastnosti a efekty

Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Odfarbenie či zosvetlenie Hotovo!
Forma farby
Krémová Hotovo!
Obsah balenia
Rukavice, Aplikátor, Vlasová výživa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra, Zosvetľovač Plus, 3× 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extra Zesvětlovač Plus 3 x 60 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF GLISS COLOR L9 Extrém plusz hajvilágosító 3 x 60 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií