Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml
5 1 hodnotení
Maska na vlasy pre ženy, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, oplachová, na poškodené a suché vlasy, objem 400ml, účinok: hydratácia - 10,23 €/1 l
Kód:  KSVL4348 Produktové číslo:  90443114 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml

Značka SCHWARZKOPF GLISS prináša masku 4 v 1 s proteínom a kakaovým maslom na poškodené a suché vlasy. Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé i ľahko rozčesateľné. Účinnými zložkami v maske sú sójový proteín a kakaové maslo. Vďaka týmto látkam, a pravidelnému používaniu masky, zostanú vaše vlasy hydratované, lesklé, vyživené so žiarivou farbou a predídete ich lámaniu. Určite oceníte najmä vegánske zloženie prípravku – celých 96 % zložiek je výhradne prírodného pôvodu. Maska SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask neobsahuje umelé farbivá. Viacúčelovú masku možno použiť 4 spôsobmi: na zjemnenie vlasov pred samotným umývaním, ako kondicionér, ako bezoplachovú starostlivosť a ako oplachovú masku.



Masky na vlasy môžu pomôcť snáď s čímkoľvek: uľahčujú rozčesávanie vlasov, zaisťujú hydratáciu, jemnosť, pružnosť a zabraňujú krúteniu vlasov. Maska SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vám ponúka jemnú až intenzívnu starostlivosť v závislosti na potrebách vašich vlasov.


Kľúčové vlastnosti masky na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml

  • SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask je viacúčelová maska pre poškodené a suché vlasy
  • Masku možno použiť 4 spôsobmi:  pred umývaním, ako kondicionér, bezoplachovú starostlivosť a ako oplachovú masku
  • Účinnými zložkami masky na vlasy Cocoa Butter Mask sú sójový proteín a kakaové maslo
  • Maska je oplachová a zanechá vaše vlasy lesklé aj ľahko rozčesateľné
  • Pravidelným používaním budú vaše vlasy opäť lesklé, vyživené, hydratované a predídete ich lámaniu
  • 96 % zložiek prípravku je prírodného pôvodu
  • Maska Cocoa Butter od značky SCHWARZKOPF GLISS neobsahuje umelé farbivá

Nové multifunkčné masky na vlasy s proteínom

Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter výkonne pôsobí a regeneruje vlasy podľa ich špecifických potrieb. Vegánska receptúra s proteínmi a orechovými maslami preniká hlboko do vašich vlasov a slúži pre vyživenie, lesk a hydratáciu, vďaka čomu zabezpečí plnšie, silnejšie a žiarivejšie vlasy.

Ako správne používať masky na vlasy:

1) Masky na vlasy môžu našim vlasom poskytnúť odolnosť voči najrôznejším vplyvom prostredia, ale iba v prípade, ak sú používané správne. Používajte masku na vlasy aspoň raz týždenne. Ak sú vaše vlasy obzvlášť namáhané, môžete pre ošetrenie používať masku častejšie, a to aj dvakrát až trikrát týždenne.

2) Rovnomerne naneste masku na vlhké vlasy. Neaplikujte masku do oblasti nad ušami, pretože v týchto miestach sú vlasy od korienkov prirodzene mastné.

3) Zabaľte si vlasy do turbanu z teplého uteráka a nechajte masku pôsobiť podľa času uvedeného na obale. Teplo spôsobuje otvorenie vlasovej vonkajšej vrstvy kutikuly a umožňuje tak preniknutie aktívnych zložiek a ich pôsobenie hlbšie vo vlase.

4) Po uplynutí času vlasy dôkladne opláchnite. Ak sa nachádzate v oblasti s tvrdou vodou, pre posledný cyklus oplachovania použite fľašu minerálnej vody – to zaručuje lesk.

Náš tip: Pre ešte intenzívnejšiu starostlivosť nechajte masku na vlasy pôsobiť ako nočné ošetrenie, kým spíte. Zabaľte si vlasy do mäkkej látky z mikrovlákna, aby ste zvýšili účinok tepla a chránili vankúš.

Pre žiarivé a zdravo vyzerajúce vlasy používajte vlasový balzam raz až dvakrát týždenne.


Správnym výberom masky na vlasy im zaistíte tú najlepšiu starostlivosť. Produkt vyberajte v závislosti od typu vašich vlasov.


Vyhovuje potrebám poškodených a suchých vlasov

Máte poškodené a suché vlasy? Maska na vlasy SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter vyhovuje potrebám poškodených a suchých vlasov. Vyvažuje vlhkosť vlasov, posilňuje vlasy a funguje ako prevencia pred lámaním vlasov. 96 % ingrediencií je prírodného pôvodu. Iste oceníte aj vegánske zloženie.


Masky na vlasy: Tipy a triky

Pre intenzívnejšiu starostlivosť zapracovávajte masku po prameni zhora nadol. Môže to trvať dlhšie, avšak je to intenzívnejšie, a to kvôli väčšej záruke pokrytia jednotlivých vlasov.

Zvlášť efektívny spôsob je nanesenie masky ráno. Dajte si vlasy do drdolu a nechajte masku pôsobiť celý deň. Vo večerných hodinách masku dôkladne opláchnite.

Malý núdzový trik: Ak potrebujete vlasy ošetriť rýchlo, vmasírujte masku do koncov vlasov a neoplachujte.


Zloženie:

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Behentrimonium chloride, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Orbignya oleifera seed oil, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Tocopheryl acetate, Magnesium citrate, Hydrolyzed soy protein, Stearamidopropyl dimethylamine, Cetyl palmitate, Parfum (fragrance), Isopropyl alcohol, Citric acid, Guar hydroxypropyltrimoniumchloride, Sodium hydroxide, Sodium benzoate, Cetrimonium chloride, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol


Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Maska Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Typ

Typ
Maska Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF GLISS Cocoa Butter Mask 400 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií