Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml
5 1 hodnotení
Farba na vlasy permanentná gélová, vlastnosti a zloženie: profesionálne, metóda farbenia: komplexné zafarbenie - 5,82 €/100 ml
Kód:  VLS12864 Produktové číslo:  9000101298048 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml

Stále hľadáte tú pravú farbu na domáce farbenie vlasov? Už nemusíte! Farba na vlasy SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour má špeciálnu gélovú textúru, ktorá sa ľahko nanáša a hlavne nekvapká. Fľaky na koži a dlaždiciach sú tak už minulosťou. Zloženie je navyše obohatené o výťažky z kaktusu, aloe vera a jojobový olej, vďaka čomu sa o vaše vlasy stará a hĺbkovo ich vyživuje. Vaše vlasy sú tak po zafarbení pružné, zdravé a žiarivé. Farba SCHWARZKOPF LIVE Intense je vhodná aj pre šedivé vlasy.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý Blond 60 ml

  • Permanentná farba na vlasy vhodná pre svetlé a stredne plavé vlasy
  • SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour v odtieni 8.0 Pravý Blond
  • Špeciálna gélová textúra, ktorá nesteká
  • Jednoduché nanášanie
  • Zloženie je navyše obohatené o výťažky z kaktusu, aloe vera a jojobový olej
  • SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour perfektne kryje šediny
  • Pre hydratované, zdravé a lesklé vlasy

Upozornenie:
Môže spôsobiť alergickú reakciu – dodržujte bezpečnostné pokyny. Farby na vlasy môžu vyvolať vážne alergické reakcie. Prečítajte si pokyny a riaďte sa nimi. Tento výrobok nie je určený na používanie pre osoby mladšie ako 16 rokov. Dočasné tetovanie čiernou henou môže zvýšiť riziko alergie. Nefarbite si vlasy, ak: máte na tvári vyrážky alebo citlivú, podráždenú a poškodenú pokožku hlavy, ste už niekedy zaznamenali akúkoľvek reakciu po farbení vlasov, ste v minulosti zaznamenali reakciu na dočasné tetovanie čiernou henou. Nepoužívajte na farbenie mihalníc a obočia. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie:
Farbiaci gél: aqua (water, eau), propylene glycol, ammonium hydroxide, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, 1-hydroxyethyl 4,5-diamino pyrazole sulfate, xanthan gum, carbomer, parfum (fragrance), sodium sulfite, coco-glucoside, xylitylglucoside, m-aminophenol, anhydroxylitol, caprylyl/capryl glucoside, potassium hydroxide, sodium silicate, 4-amino-2-hydroxytoluene, niacinamide, 1,3-bis-(2,4-diaminophenoxy) propane HCI, etidronic acid, xylitol, polyquaternium-39, glucose, alpha-isomethyl ionone, linalool, limonene, benzyl salicylate, geraniol, 3-nitro-p-hydroxyethylaminophenol, sodium benzoate, aloe barbadensis leaf extract, opuntia ficus-indica flower extract, benzyl alcohol
Vyvíjač: aqua (water, eau), hydrogen peroxide, propylene glycol, xanthan gum, etidronic acid, sodium hydroxide, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate
Ošetrujúci balzam: aqua (water, eau), cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, panthenol, isopropyl myristate, citric acid, phenoxyethanol, stearamidopropyl dimethylamine, isopropyl alcohol, glyceryl stearate, sodium methylparaben, parfum (fragrance), polyquaternium-37, glycerin, dicaprylyl carbonate, hexyl cinnamal, limonene, geraniol, lauryl glucoside, benzyl alcohol.


Parametre a špecifikácia

Objem
60 ml Hotovo!
Podľa radu
LIVE Intense Gel Colour Hotovo!
Odtieň
Blond Hotovo!
Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Komplexné zafarbenie Hotovo!

Objem

Objem
60 ml Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
LIVE Intense Gel Colour Hotovo!

Odtien

Odtieň
Blond Hotovo!

Vlastnosti a efekty

Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Komplexné zafarbenie Hotovo!
Vlastnosti a zloženie
Profesionálne Hotovo!
Forma farby
Gélová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Pravý blond 60 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF LIVE Intense Gel Colour 8.0 Igazszőke 60 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií