AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml
5 1 hodnotení
Farba na vlasy permanentná, gélová vlastnosti a zloženie: prírodné zložky či oleje, metóda farbenia: komplexné zafarbenie
Kód:  VLS885 Produktové číslo:  9000101211139 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml

Túžite po zmene farby svojich vlasov, ale bojíte sa poškodenia? Farba na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 sa postará o krásne, zdravé a vyživené vlasy. Dostane sa rovnomerne do vlasového vlákna a zaručí tak dlhotrvajúcu farbu, lesk aj silu. Kryje dokonca aj šediny. Hydratačná technológia vo vlasoch udrží potrebnú vlahu. Obsahuje blahodarný extrakt z aloe vera a z kaktusu, ktorý sa postará o dávku vitamínu E. Jojobový olej pôsobí proti poškodeniu a vysušeniu. Farbiaci gél SCHWARZKOPF PURE COLOR nesteká a dobre sa nanáša. Výsledkom sú hebké, žiarivé vlasy plné života s nádherným farebným odtieňom.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna

  • Hydratačná technológia zanechá vlasy vyživené
  • Rovnomerne preniká do vlasových vlákien
  • Dlhodobá farba zakryje aj šediny
  • Obsahuje extrakt z aloe vera, kaktusu a jojobový olej
  • Farba SCHWARZKOPF PURE COLOR sa dobre nanáša

Zloženie:
FarbiacI gél: Aqua, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Sodium Sulfitate, Coco-Glucoside, Parfum, Carbomer, Xylitylglucoside, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sulfuric Acid, 4-Amino-m-Cresol, Anhydroxylitol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Hydroxide, Toluene-2,5-diamín Sulfate, Rezorcinol, Sodium SILICATE, Niacínamid, 2-Methylresorcinol, Etidronic Acid, Xylitol, polyquaternium-39, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, Glucose, Sorbitol, 2-Amino-6-chlór-4-nitrofenol.
Vyvíjač: Aqua, Hydrogen Peroxide, Propylene Glycol, Xhanthan Gum, Etidronic Acid, Sodium Hydroxide, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrosphate.
Kondicionér: Aqua, cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Izopropyl Myristate, Citric Acid, Stearamidopropyl dimetylamino, Phenoxyethanol, Izopropyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Metylparabén, Parfum, polyquaternium-37, Glycerín, Dicaprylyl Carbonate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Lauryl Glucoside.

Parametre a špecifikácia

Podľa radu
Pure Color Hotovo!
Odtieň
Čierna Hotovo!
Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Komplexné zafarbenie Hotovo!
Vlastnosti a zloženie
Prírodné zložky či oleje Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Pure Color Hotovo!

Odtien

Odtieň
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a efekty

Doba trvania
Permanentná Hotovo!
Metóda farbenia
Komplexné zafarbenie Hotovo!
Vlastnosti a zloženie
Prírodné zložky či oleje Hotovo!
Forma farby
Gélová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havraní černá 60 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 - Hollófekete (60 ml).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií