AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry 770 ml

Zobraziť katalóg
SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry 770 ml
4,7 3 hodnotení
Sprchový krém – pre ženy aj mužov, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný, ochranný, vyhladzujúci, vyživujúci, upokojujúci a zvláčňujúci, aktívne látky: minerály z Mŕtveho mora, rakytníkový olej, vitamín A, vitamín C a vitamín E, s prírodnými olejmi, s vitamínmi a s prírodnými zložkami, vyhotovenie: bio, objem 780ml - 13,77 €/1 l
Kód:  KSS210 Produktové číslo:  7290012934681
SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry 770 ml Predaj skončil

SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry 770 ml

Minerálny sprchový gél SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry s objemom 770 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt. Dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživu. Maximálne ju upokojuje a zanecháva hodvábne jemnú, vláčnu a hladkú. Chráni ju pred podráždením a vysychaním. Bohaté zloženie gélu obsahujúce minerály z Mŕtveho mora a ovocný olej pomáha udržiavať zdravie pokožky a jej prirodzenú rovnováhu. Jeho osviežujúca vôňa ju nádherne prevonia a navodí pocit sviežosti a energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačný kúpeľ so sprchovacím gélom SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry.

Aktívne látky:

  • Aktívne minerály z Mŕtveho mora posilňujú proces obnovy pokožky a udržujú jej prirodzené pH
  • Rakytníkový olej je bohatý na antioxidanty, ktoré účinne bojujú proti starnutiu pokožky
  • Mrkvový olej obsahujúci beta-karotén, vitamíny A, C a E podporuje obnovu buniek a dodáva hydratáciu

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou. 

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Aqua, Podium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Podium Chloride, Cocamide DEA, Glykol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, DMDM Hydantoin, Benzophenone-4, Maris Aqua (Dead sea Water), May contain: Sea Silt (dead sea mud), Daucos Carota Sativa (Carrot) seed oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Glycerin, Peg-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Olea Europaea (olive) fruit oil, CI 15985 ( FD&C 6), CI 42053 (D&C green 3), CI 14700 (FD&C red 4), Caramel, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha –isomethyl lonone, Citronellol, Citron, Geraniol, Benzyl Alkohol, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!
Objem
780 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEA OF SPA BIO Bath Lotion Carrot & Seaberry 770 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Bio Spa Carrot & Seabuckhorn Bath Lotion 780 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEA OF SPA Bio Spa Carrot & Seabuckhorn Bath Lotion 780 mll.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií