AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml

Zobraziť katalóg
SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml
5 3 hodnotení
Sprchový krém –, objem 780ml - 13,77 €/1 l
Kód:  KSS169 Produktové číslo:  7290012934704
SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml Predaj skončil

SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml

Sprchový gél Sea of spa Bio Spa Shower gel Aloe Vera je jedinečný kozmetický prípravok určený na umývanie a ošetrenie celého tela. Tento osviežujúci sprchový gél je vyrobený na prírodnej báze a obsahuje unikátne minerály z Mŕtveho mora a ovocné oleje. Mŕtve more je známe svojimi blahodarnými účinkami na pokožku. Hydratačné a upokojujúce prostriedky, ktoré gél obsahuje pleť vyhladzujú, zvláčňujú a chránia ju pred podráždením. Výsledkom pravidelného používania je zamatovo hebká pokožka, ktorá je prirodzene krásna a zdravá.

Unikátny minerálny sprchový gél s jemnou vôňou maximálne upokojuje, vyživuje a hydratuje pokožku. Vyživujúce extrakty a esenciálne oleje účinne čistia a ošetrujú pokožku a zaisťujú jej perfektnú hydratáciu. Aktívnymi minerálmi z Mŕtveho mora sa v pokožke obnoví jej prirodzené pH. Rakytníkový olej bohatý na antioxidanty účinne zabraňuje procesu starnutia pokožky. Mrkvový olej, ktorý je bohatý na beta-karotén a vitamíny A, C, E hydratuje pokožku a podporuje obnovu buniek. Osviežujúca aróma aloe vera naplní telo nekonečnou energiou. Každodenné použitie tohto gélu obnoví v pokožke jej prirodzené pH a vytvára ochrannú vrstvu na prevenciu vysychania pokožky. Rozmaznávajte vašu pokožku luxusným sprchovým gélom, aby bola zdravá a krásna!

Aktívne látky:

  • Unikátne minerály z Mŕtveho mora pokožku vyživujú, ošetrujú a obnovujú jej prirodzené pH
  • Ovocné oleje pokožku hydratujú a zvláčňujú
  • Rakytníkový olej bohatý na antioxidanty účinne zabraňuje procesu starnutia pokožky
  • Mrkvový olej bohatý na beta-karotén a vitamíny A, C, E hydratuje pokožku a podporuje obnovu buniek
  • Osviežujúca aróma aloe vera naplní telo nekonečnou energiou


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti. 

Ooužitie:
Určený na každodenné použitie. Naneste na mokré telo dostatočné množstvo sprchového gélu, vytvorte bohatú penu a opláchnite teplou vodou.

Objem:
770 ml

Zloženie:
Voda, Podium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Podium Chloride, Cocamide DEA, Glykol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, DMDM Hydantoin, Benzophenone-4, Maris Aqua (Dead sea Water), May contain: Sea Silt (dead sea mud), Daucos carota Sativa (Carrot) seed oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica granatum (Pomegranate) Seed Oil, Glycerin, Peg-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Olea Europaea (olive) fruit oil, CI 15985 (FD & C 6), CI 42053 (D & C green 3), CI 14700 (FD & C red 4), Caramel, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha -isomethyl lonone, Citronellol, Citron, Geraniol, Benzyl Alkohol, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
780 ml Hotovo!
Typ produktu
Sprchový krém Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
780 ml Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový krém Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEA OF SPA Bio Spa Aloe Vera & Mineral Mud Bath Lotion 780 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií